folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Online Ön Muhasebe Yazılımı - Entacir

Online Ön Muhasebe Yazılımı - Entacir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hocam efatura, şube, çoklu kullanıcı, kullanıcı izinleri kısımlarını halletmeden piyasaya surmemelisin. Bu sebeplerden parasutu bırakıp bizimhesap'a geçmiştik.

Bizimhesap çok başarılı şu an, entegrator olarak da digitalocean, fit hoşumuza gitti. Pc başına geçince deneyeceğim sizinkini. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Hocam efatura, şube, çoklu kullanıcı, kullanıcı izinleri kısımlarını halletmeden piyasaya surmemelisin. Bu sebeplerden parasutu bırakıp bizimhesap'a geçmiştik.

Bizimhesap çok başarılı şu an, entegrator olarak da digitalocean, fit hoşumuza gitti. Pc başına geçince deneyeceğim sizinkini. 

E fatura, çoklu kullanıcı ve kullanıcı izinleri sisteme dahil. E fatura için entegrasyonu bitirmeye çalışıyorum 1 - 2 hafta sonra tam olarak açıp e fatura duyurusunu ve reklamını yapmaya da başlayacağım. Tek eksiğimiz şube olabilir ancak şube mevzusu çözülmeyecek bir iş değil todo liste ekledim :) Denedikten sonra da geri bildirim yaparsan hocam çok iyi olur

Real Eyes Realize Real Lies
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

İşletmem olsa deneyim diyeceğim ama şu an için yok bana birtane free hesap açabilirsen işletme için değil ev için  kullanır düzgün yapıcı feedback yapabilirim. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

İşletmem olsa deneyim diyeceğim ama şu an için yok bana birtane free hesap açabilirsen işletme için değil ev için  kullanır düzgün yapıcı feedback yapabilirim. 

direkt kişisel olarak 14 günlük ücretszi denemeyi kayıt olup başlatabilirsin hocam başlattıktan sonra bana pm atarsan yardımcı olurum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Yarın bakıp dönüş yapayım 

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Claw bunu yazdı

Selam hocalar bayadır elimde ki bu projeyi geliştirmeye çalışıyorum. Tek başıma buraya kadar getirdim. Hala eksiklikleri var ancak aktif kullanımda hesap karışıklığı yok göremedim, göremedik. Bende en iyi siz test edersiniz dedim :D İhtiyacı olanda kullanabilir şu an 2020 Ocak 01 e kadar bi indirim var.

Velhasılı kelam online ön muhasebe nedir derseniz 2k 3k ya aldığınız programı aylık makul bir ücret (bkz: 75TL) ödeyerek her türlü özelliğini her yerden kullanabildiğiniz bi muhasebe - işletme takip sistemi. To do listim kabarık. Gelen güncelleştirmeler de ücretsiz öyle her modül için ek ücret almıyoruz.

Denemek isteyen göz atmak isteyen varsa linki şöyle bırakayım.

edit : Sizin gördüğünüz bir şeyler eksiklikler varsa söylerseniz sevindirik olurum :)

Site : https://www.entacir.com

Hocam Merhaba,

Tek bir kişi için bence elinden gelebilecek en iyi sistemi koymuşsun ortaya. Tebrik ederim. 

Ufak bir tavsiyem olacak;

Sitene mutlaka bir blog ekle. Burada , hedef kitlen ile ilgili güncel ve bilgi verme amaçlı blog içerikleri gir. 

Şuan müşterilerimden birisi, canlı destek hizmeti vermeye başladı ve sitesine eklediği blog içerikleri sayesinde ( ben yazıyorum içeriklerini ) , kısa süre önce başlamasına rağmen ücretli paketlerini satmaya başladı. Neredeyse senin paket fiyatlarınla aynı fiyatlarda üstelik. Ve, senin kitlen çok daha geniş.

Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Blog sayfan olsun ve periyodik olarak hedef kitlenin dikkatini çekecek içerikler ekle.

Başarılar dilerim, bol kazançların olsun.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı
    Claw bunu yazdı

Selam hocalar bayadır elimde ki bu projeyi geliştirmeye çalışıyorum. Tek başıma buraya kadar getirdim. Hala eksiklikleri var ancak aktif kullanımda hesap karışıklığı yok göremedim, göremedik. Bende en iyi siz test edersiniz dedim :D İhtiyacı olanda kullanabilir şu an 2020 Ocak 01 e kadar bi indirim var.

Velhasılı kelam online ön muhasebe nedir derseniz 2k 3k ya aldığınız programı aylık makul bir ücret (bkz: 75TL) ödeyerek her türlü özelliğini her yerden kullanabildiğiniz bi muhasebe - işletme takip sistemi. To do listim kabarık. Gelen güncelleştirmeler de ücretsiz öyle her modül için ek ücret almıyoruz.

Denemek isteyen göz atmak isteyen varsa linki şöyle bırakayım.

edit : Sizin gördüğünüz bir şeyler eksiklikler varsa söylerseniz sevindirik olurum :)

Site : https://www.entacir.com

Hocam Merhaba,

Tek bir kişi için bence elinden gelebilecek en iyi sistemi koymuşsun ortaya. Tebrik ederim. 

Ufak bir tavsiyem olacak;

Sitene mutlaka bir blog ekle. Burada , hedef kitlen ile ilgili güncel ve bilgi verme amaçlı blog içerikleri gir. 

Şuan müşterilerimden birisi, canlı destek hizmeti vermeye başladı ve sitesine eklediği blog içerikleri sayesinde ( ben yazıyorum içeriklerini ) , kısa süre önce başlamasına rağmen ücretli paketlerini satmaya başladı. Neredeyse senin paket fiyatlarınla aynı fiyatlarda üstelik. Ve, senin kitlen çok daha geniş.

Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Blog sayfan olsun ve periyodik olarak hedef kitlenin dikkatini çekecek içerikler ekle.

Başarılar dilerim, bol kazançların olsun.

Teşekkür ederim hocam blog sayfamızda var içerikleri girmeye başladım bende yavaş yavaş gerçekten faydası var umarım bizde başlarız yakında.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

fatura yazdırma var mı? fatura formatı düzenleme?

bir de ek olarak luca, logo, zirve gibi muhasebe programlarına girilen kayıtları aktarabilme gibi bir özellik eklersen kullanıcının kayıtlarını müşavire aktarmasını kolaylaştırmış olursun bu da kullanımı arttırır. bu şekilde kullanırsın ama kayıtları alış satış faturalarını tekrar müşavirin sistemine girmen gerek. bu ciddi bir sorundur. çoğu zaman tercih sebebidir.

shopphp opencart gibi sistemlere entegresyon yaparsan daha da geniş kesime hitap edersin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek
    xylgn_ bunu yazdı

fatura yazdırma var mı? fatura formatı düzenleme?

bir de ek olarak luca, logo, zirve gibi muhasebe programlarına girilen kayıtları aktarabilme gibi bir özellik eklersen kullanıcının kayıtlarını müşavire aktarmasını kolaylaştırmış olursun bu da kullanımı arttırır. bu şekilde kullanırsın ama kayıtları alış satış faturalarını tekrar müşavirin sistemine girmen gerek. bu ciddi bir sorundur. çoğu zaman tercih sebebidir.

shopphp opencart gibi sistemlere entegresyon yaparsan daha da geniş kesime hitap edersin.

Fatura şablonu oluşturmaya kadar var hocam. İçeri toplu aktarma sistemi var hali hazırda çalışıyor ancak public etmeyi unutmuşum. İstediği excel dosyasında aktarırken istediği hücreyi seçerek aktarım yapılabiliyor. Sadece fatura aktarımı yapamıyoruz kullanıcı tarafında ancak tarafımıza iletilen her türlü destek talebine yardımcı oluyoruz. Gönderilen toplu bi dosyayı aktarmak bizim için zor bir şey değil. Opencart shopphp gibi sistemlere entegrasyon yapmak su an için önceliğim değil ancak sanalpazar kısmı tabii ki de gündemimizde. Teşekkür ederim ilgilendiğin için

Toplam Hit: 2695 Toplam Mesaj: 20
ön muhasebe online muhasebe online ön muhasebe