Online Oyun?
-
The_Pilot bunu yazdı
Online Oyunlar Oynamaya Değmez Biladerim.
Yaşları Genellikler 12-13 yaş civarı çoluk Çocuk, Ve Gözlerini Hırs Bürümüş Kişilerle dolu Platformlardır.
Bir hesap açarsın büyütmeye başlarsın, Ya çalınma endişesi, Ya küfürden banlanma Endişesi...
bir süre Sonra Bitefightta Olduğu Gibi Tüm Oyunun Sistemi Oynanış stili Baştan sona değişebilir 5 yılda yaptığın hesabı, Premiumsuz 1 ayda yapacak konuma gelebilir...
Klansavaşlarındaki Gibi, Klanından Olan bazı kişiler Tarafından Yanlış Bilgi verilip Köylerine El koydurabilirler Rakiplere Ve kendilerine.
Knight online MEtin2 Desen, Zorla Küfrettirip Ekran Görüntüsü Alıp Seni Şantaj ile itemlerini veya oyun paralarını bir miktar vermeni isteyebilirler....
DEDİĞİM GİBİ...
1 ay geçer 2 ay geçer 1-2-3 yıl geçer boşa kürek çektiğini anlarsın bir süre sonra sen kaybedersin, Oyun sitesi sahiplerine Premium alarak Para kazandırmış Olursun....
Tecrübeyle Sabittir...
Kendine Eğlence Arıyor KAfam Rahat olmasını İSterim dersen, Dvd Cd TArzı Setuplu Online Olmayan Tek kişilik Kendi Pcn de Bilgisayara karşı oyunları Oynamanı Tavsiye ederim.
İyi Forumlar.:) yanlış olan benim sanırım.
online derken mültü kast ettim online oyunlar hakkıdna seninle aynı fikirdeyim
-
patates bunu yazdıThe_Pilot bunu yazdı
Online Oyunlar Oynamaya Değmez Biladerim.
Yaşları Genellikler 12-13 yaş civarı çoluk Çocuk, Ve Gözlerini Hırs Bürümüş Kişilerle dolu Platformlardır.
Bir hesap açarsın büyütmeye başlarsın, Ya çalınma endişesi, Ya küfürden banlanma Endişesi...
bir süre Sonra Bitefightta Olduğu Gibi Tüm Oyunun Sistemi Oynanış stili Baştan sona değişebilir 5 yılda yaptığın hesabı, Premiumsuz 1 ayda yapacak konuma gelebilir...
Klansavaşlarındaki Gibi, Klanından Olan bazı kişiler Tarafından Yanlış Bilgi verilip Köylerine El koydurabilirler Rakiplere Ve kendilerine.
Knight online MEtin2 Desen, Zorla Küfrettirip Ekran Görüntüsü Alıp Seni Şantaj ile itemlerini veya oyun paralarını bir miktar vermeni isteyebilirler....
DEDİĞİM GİBİ...
1 ay geçer 2 ay geçer 1-2-3 yıl geçer boşa kürek çektiğini anlarsın bir süre sonra sen kaybedersin, Oyun sitesi sahiplerine Premium alarak Para kazandırmış Olursun....
Tecrübeyle Sabittir...
Kendine Eğlence Arıyor KAfam Rahat olmasını İSterim dersen, Dvd Cd TArzı Setuplu Online Olmayan Tek kişilik Kendi Pcn de Bilgisayara karşı oyunları Oynamanı Tavsiye ederim.
İyi Forumlar.:) yanlış olan benim sanırım.
online derken mültü kast ettim online oyunlar hakkıdna seninle aynı fikirdeyim
Başlık Biraz Yalın Olmuş, Online Oyun deyince metin2 knight silkroad vss geliyor insanın aklına direk.
Hocam Motorsiklet yarışı var Neydi O Moto Gp3 falan İnternet cafelerde Cayır Cayır Oynuyorlardı bir ara Online karşılıklı falan.
Call of duty falan...Alıntıdır;
Red Dead Redemption - Call of Duty : Modern Warfare 2 - Battlefield - Bad Company 2. -
diablo 3
ultima online
star wars
-
Daft bunu yazdı
battlefield heroes
tank, uçak, araba, 3 karakter türü
bol bol silah, istediğin zaman gir / çık
Güzel bir oyuna benziyor hocam, bir deneyeyim.
-
http://www.knightonlineworld.com/
buyur ilkel kalmış gibi görünür ama başladınmı duramazzsın :D
-
battlefield 2 - 3 bilgisayarlarınızın durumuna göre.
left 4 dead / 2. fifa.
şu linkte co-op oyunların listesi var.
-
left for death 1-2 oynamışsındır heralde? oynamadıysan acayip sarıyo söyliyim.
sonun dışında hl nin eklentisi vardı sven co-op biliyon mu ? o da cok güzeldir.zamanında az oynamadım onu. www.svencoop.com
-
league of legend süper