Online Oyun İçin Nick
-
koçum git nick creatorlara arat onlar sana söyelr burası forum nick arama aracı degil :S
-
Lee
Knife
Cold
Spike
Damned
Saint
Odin
Nıckler kısa ve basıt olunca daha guzel sanki -
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------çok gereksiz bir konu !!!!
-----------------------------bu tbt muridleri niye böle kendilerini hep ön planda göstermek için başkalarını eleştiriyolar
din konusu olsun hükümet ile ilgili konu olsun herkez atlar bilen bilmeyen yorum yapar sanki uzmansınız surda 2 normal konu açıldımı boş iş olur
kardeşim sana zorlamı yaz diyorum cevap yazmak istemeyen yazmıyor isteyen yazıyor herkeze teşekkürler....
-
Hiperaktifkaplumbağa veya teknoseksüel
-
hocam herkeze teşekkürler ama yabancıların hoşuna gidebilitesi yüksek nickler istedim fakat herkez turkçe nick yazmış
SeeYouInHell hoşuma gitti...
ShutTheFckUp gibi :P
-
sözüm arkadaşa değil ama şu özellikle nick arama olayını bir türlü anlamış değilim...
sen ne ile cıkarsan cık ermeydanına karşındaki adam pro ise zaten anlar ve tırsar senden...
gayet iyi hatırlıyorum çöm dönemlerimi unutacakda değilim...oyunun tekinde adam don paça gidiyor fln...aha yiyim ben bunu dememle nakavtım bir oldu...
ayrıca nickin bulunması değil hakedilmesi taraftarıyım...kendine bir lakap takıyorsan hakkını vermelisin arkadaş...(sözüm ilk arkadaşa değil yanlış anlaşılmasın)) -
bende corap alıcam hangı renk alıyım bole konumu acılır yaa :S
-
hay silin konuyu amq ya kusura bakmayın forum kirliliği için sizin yazdıklarınız hep dolu
-
karus ufo mage aç ; ManyetiKarpuZ koy eğer ingilizce olsun diyosan MagneticMelon koy
-
jrd0mall yaz bn bunu kullaniom baya gusel duruo:D