Online Oyun İçin Tuş Basma Programı
-
beyler bi oyun varda ben bazen pc başında olmadığımda o benim yerime tuşlara basıp oyunu oynasın istiyorum onn içinde mesela ben programı açtığımda bir tuş atadığımda örnek ''a'' sınırsız o tuşa program kendisi basacak mesela boşluk tuşuna bile basabilecek 1den çok harfe basabilecek bi program arıyorum
-
knight online ?
-
yo bilemedin metin2 ve hero online :D
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
yo bilemedin metin2 ve hero online :D
-----------------------------böyle konular yasak die biliyorum ama bilmıyorum koxp tarzı programlar kullan vardım m2 içinde :D
-
Makroman programını arat. (lantar.net de vardı galiba)
-
bendede metin2 için hilesi var ama onlan yapmak zor :D basıo tuşlara ama virüslü 15 dk sonra kapatmasan pcye trojen göndermeye başlıo
-
TeRRoR bunu yazdı:
Makroman programını arat. (lantar.net de vardı galiba)
-----------------------------abi ben ultima oynamıom =)
-
Metin 2 oynamadım bilmiyorum çalışır mı ama Macroman 2.0 uyar herhalde.
Manuel olarak elinle ayarlıyorsun ondan sonra bekleme süresini falan yazabiliyorsun.
Onun dışında koxp benzeri bir program istersen sana en uygun bunu önerebilirim.
istersen taratıp öyle açabilirsin; http://rapidshare.com/files/176137562/ProKoxp_11.rar.html -
abi ben illahi şu oyun bu oyun için istemiyorum tüm oyunlar için istiyorum :D istediğim tuşlara basacak bişe :D
-
Antikilller bunu yazdı:
abi ben illahi şu oyun bu oyun için istemiyorum tüm oyunlar için istiyorum :D istediğim tuşlara basacak bişe :D
-----------------------------yani şu tuşlara bassın yeter ama istedğimde istediğim tuşa basmasını kaldırayım
boşluk , z 1 2 3 4 f1 f2 f3 f4
-
tamam işte macroman 2.0 sadece ultima online için değil ki bilgisayarda yapabileceğin herhangi bir şey için de kullanabilirsin.
ayrıca yazım olarak macroman 2.0 mause olarak da ghost mause kullanılır benim bildiğim.