Online Oyun Öneri
-
World Of Warcraft
Diablo 3 çıkana kadar (:
-
popmundoda karakterim Giulio Ferrante uleyyyyyn :)
-
knight online oneriyorum ama hileye dayanamassin cok zekli online bir oyun ve flas online olarakta gunrox diye flas online bir oyun tafsiye ediyorum
-
karahan online çok iyi hocam.
-
Archlord önerecektim fakat oyun yapımcısı değiştikten sora oyunun b.ku çıktı. hala inat ediyorum online oyun oynamaaaa :)
-
etrafında varsa oynayan ve öğrenebilrim diyosan şiddetle Ultima Online
-
knight online. "niye oynuyosunuz şu oyunu yaaaa " diyenlere bakma hepsi zamanında deli gibi bu oyunu oynamışlardır ve oyunda iyi biryere gelemedikleri için oyun şöyle boktan,grafikleri şöyle boktan vs. gibi eleştiriler yaparlar. ve bu eleştirilerin sonuna da wow oynayın derler. wow la ko farklı 2 dünya.tamam knight ın grafikleri wow kadar olmayabilir ama bazı şeylerde sade haliyle güzeldir. basit ve öğrenmesi kolay olduğu için ko diyorum.ayrıca herkes türk.
tabi bana göre çevremdeki arkadaşlarla birlikte oynamıyorsam hiç bir online oyun güzel değildir.
-
666gamesde çok süper oyunlar var zamanında holynin önerdiği bir sitedir :D
plazma burst tavsiyem.
yada istanbul kıyamet vakti
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
knight online. "niye oynuyosunuz şu oyunu yaaaa " diyenlere bakma hepsi zamanında deli gibi bu oyunu oynamışlardır ve oyunda iyi biryere gelemedikleri için oyun şöyle boktan,grafikleri şöyle boktan vs. gibi eleştiriler yaparlar. ve bu eleştirilerin sonuna da wow oynayın derler. wow la ko farklı 2 dünya.tamam knight ın grafikleri wow kadar olmayabilir ama bazı şeylerde sade haliyle güzeldir. basit ve öğrenmesi kolay olduğu için ko diyorum.ayrıca herkes türk.
tabi bana göre çevremdeki arkadaşlarla birlikte oynamıyorsam hiç bir online oyun güzel değildir.
-----------------------------bir bakıma haklısın, oynadık evet. hemde ilk çıktığı günlerde oynadık.
adam gibi quest yaptık, harbiden de zevkliydi. ama sonra ne oldu varsa yoksa hile programı.
açtık bizde kullandık ama baktık olmuyor bıraktık.
şimdi ultima online ve world of warcraft arasında gidip geliyoruz ne yazık bize.
-
runes of magic oynuyom bu aralar arada sırada okadar