Online Oyun Onerin
-
cod4 depi$mede bende oluyorm :)
-
icanfootball hoca 11 kişilik futbol :D
-
naytta 80 level çar var ve cidden oynamıyorum.
-
beyler şu oyunlar var diyip bırakmayın be. Adam akıllı bilgi verin bide
Mesala cabalda
knighttaki gibi pre sistemi varmı ?
Ota boka para istiomu ?
Pk olayı nası ?
yada rohanda
expler nası guestler nası biraz bilgi verin.
Şöle online oyunlarda tahribat olarak sağlam bi clan oluşturalım.
Elimden tutan olursa hertürlü online oyun oynamaya hazırım :P
-
Knight ve türevi oyunları sevmem onların bokuna öss yi kazanamamıştım.Not:inşlh bu sene kazancam :) Wlla bana kalırsa o tür oyunlar oynama çünük biyerden snra paraya dönüyo iş ve psikolojin bozuluyo.Benim şu an yaptıım tüm pc oyunlarını online oynama bu daha fazla eğlenceli crysis.bwm challenge.flatout2.cod4 bunlar online süper sarıyo hoca.
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
boyle ırklarin classlarin oldugu bir oyun istiyorum yokmu baska
-----------------------------wow u oynadığına göre diablo 2 :) görüntüsü biraz kötü gelebilir ama çok güzel oyundur
-
thecoltfire bunu yazdı:
Armigerovs bunu yazdı:
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Knıght OnlINe Hayat OffİLine
Hayatımda oynadıgım en kral oyun
Oynarsan Manes serverine gel
-----------------------------Benimde oynadıgım en kral oyun ama hayatı mahveden bir oyun hiç tavsiye etmyiorum . 72 lvl luqiaslı warrioruma girmyiorum artık ronarkta :D
-----------------------------Oha :D lugias var 72 lwlsın ve gırmıon :S
Charı bana satarmısın ?
Saten oynamıyorsunda saten
-----------------------------İnanmassın belki ama karusun 10.clan baskanıydım arklarım hala cagarıyor oyna diye ancak....
üzerimde lugias 7 ve shellerimle birlkte bi sürü item ve clan droplarıyla çar hacklendi.gittim o hırsla clana isilionuda kestirdim.ama yine hacked.... ve çar boşladı yani lugiaslar felan tarihte kaldı yaad edeyim die öle dedim ama çar duruo.boş bi halde.şifresini bile degistirmedim sildim KO yu nalet olsun :)
-
guild wars oynuyon hala yeni oyun arıyosun nıh nıh :D artık aylık üyelik zahmetli gelmeye başladı galiba :p anarcy online dene bir bakalım
-
0m3r bunu yazdı:
-----------------------------beyler şu oyunlar var diyip bırakmayın be. Adam akıllı bilgi verin bide
Mesala cabalda
knighttaki gibi pre sistemi varmı ?
Ota boka para istiomu ?
Pk olayı nası ?
cabalda aynen knight taki gibi pre var ama öle serverlara sorunsuz girmek içinfilan değil.zaten her serverda 24 kanal var aynı manes1 manes 2 filan gibi.premiumun genel olarak daha fazla exp ve skill exp olayı var.bide oyunun farklı yanı öle her lvl atladığında sana skill point gelmiyo kendi skilini kendin kasıyon.adept enen özel giysileri giyip canavarlara dalıyon her skill vuruşunda skill exp barı doluyor.yeterli seviyeye ulaşınca da skill rank atlayıp eni skilleri alabiliyon.
öle herşeye para isteme gibi bi durum yok.paralı çoğu itemi zaten oyunun kendisinde bulabilion.zaten para kasmakta sorun yok görevler falan 2 saatte 6m para kasabiliyosun.
görevler insanı hiç sıkmıyor farklı haritalara ışınlanıp dungeonlarda falan canavar kesiyosun
oyunda 2 ırk var capella ve procyon.war kanalında(cz gibi) ında veya belli saatlerde açılanayrı bir savaş kanalında savaşabiliyosun.
sayılı combo skili olan oyunlardan birisi.yani combo başlatmak için ayrı bir skili var ama fazla combo yapmak gerçekten el becerisi istiyor.yani combo yapmak için öle knight taki gibi klavyeyi s.kmek gerekmiyor.
daha birsürü şey var ama ellerim yoruldu.he bide ayrıca mükemmel işleyen türkçe desteği var.sorunlara hemen çözüm getiriyorlar.
www.cabalonline.com a girip daha fazla bilgi albilirsiniz ;)
-
facebook rulz :D