Online Oyun Tavsiyesi - Warface
-
bugun 7-8 halı saha var :D çıktım duş aldım ettim diyene kadar 9 a ben hazır ve nazır olurum.
-
beyler guzel oyun. Gelın tbt olarak daha zevklı olur :)
-
2 sene önce xboxda baya oynadım. Cihaz gidince bırakmıştım.
-
parayı göm öne geç tarzı değil mi bu oyun?
-
Lambo bunu yazdı
parayı göm öne geç tarzı değil mi bu oyun?
Oyun tanıtımında parayı gömenin öne geçebileceği değil de sadece üst rütbelere kolay geçebileceği söyleniyor ki dün denemelerime göre şöyle diyebilirim : Ben yeni başlamama rağmen rakipteki oyunculardan vuramadığım olmadı. Bazıları hemen ölüyor bazıları da 1 şarjor boşaltınca ölüyor ama kafaya çalışırsan sıkıntı yok. Sadece silah yukseltmelerini daha çabuk yapar ve zırh vs vs. Zaten ben şuana kadar parayı göm oyunu kazan sistemi olmayan oyun görmedim. Ama bu oyun biraz daha ılımlı gibi duruyor.
-
İndirmeyi düşünenler için yazayım : biraz ghost recon (kayma hareketleri vs.) çoğunluk counter ve wolfteam tarzi bir oyun grafikler nekadar iyi olsa da saçma sapan oyun modları konusunda insanı delitye çevirmekte. Ben oynamaya devam edecem el mecbur başka oyun yok. İndirecekler bunları göz önüne alsın. P2W mi değilmi siz karar verin ama bence biraz p2w . . .
-
Hic para vemeden 1.45 kd ile butun silahlara sahip sekilde oymuyorum ;)
Oyunda silahlara vs sans kutusu acarak ulasiosun
O kutularda oyun parasiyla aciliyor
Ne kadar cok para basarsan o kadar sansin artiyor
Gercek para bu konuda devreye giriyor
Vip alarak oyun parasi kazanmasi boostu alip bi el basi daha falza oyun parasi kazaniyorsun olay bu
-
Capture oyun modunda değişiklik yaparak aşık olunacak bir oyuna dönüşme şansı olan bir oyun . Pata küte silahı alıp sıka sıka gitme olayı olmasa biraz daha taktiksel olsa efsane olacak.
-
beyler bu haftasonu bi kaç el atalım beraber :)
-
ilteris bunu yazdı
Capture oyun modunda değişiklik yaparak aşık olunacak bir oyuna dönüşme şansı olan bir oyun . Pata küte silahı alıp sıka sıka gitme olayı olmasa biraz daha taktiksel olsa efsane olacak.
Hayatımda gördüğüm en taktiksel takım oyununa sahip. Sen Destination hocam ile "sabotaj" oynamadın sanırım. Adam "avlu" haritasını amfide öğrencilere ders anlatır gibi anlatabilir. Efsane ayrıntıları var. Ayrıntılara girmeyince zaten bir kaç saniye içersinde öldürüyorlar. :)