Online Oyun Yazmalı
-
kardeş bu işler ha diyince olucak veya bulunucak işler değil biraz araman lazım ama maddi açıdan bu işlere para yatıracak kadar iyiyse maddi durumun akşama biter yarında oyunu tanıtırsın :)
-
Keyr00t bunu yazdı
fikir güzel ama web tabanlı devri bitti kalanlarda batan geminin mallarını götürüyor. ayrıca hit mevzusunu koyarak hedef kitleyi epey daraltmışsın herkesin sitesi yok ama herkesin telefonu var :)
bu fikri biraz değiştirip mobile alana uygulasanız yada benzer fikirleri uygularsanız daha tutarı var artık pc başında oturmuyor kimse
mesela ülke bazlı değilde klan bazlı olabilir telefonların birbirine yakınlık derecesine göre klan güçlenir (google map api) vs. genişletilebilir fikir öyle aklıma geldi yazdım.
ekip işi olacağını sanmıyorum kendi başınasın dostum :) bizim makus talihimiz böyle ama şu telefonların yakınlık mevzusuyla başka atraksiyonlarda çıkabilir şimdi bi düşündümde iyi oldu bu konu kafa açtı :)
sen 3 tane mobil cihaz görünce bayağı etkisi altında kalmısın hocam :D
-
u235 bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
fikir güzel ama web tabanlı devri bitti kalanlarda batan geminin mallarını götürüyor. ayrıca hit mevzusunu koyarak hedef kitleyi epey daraltmışsın herkesin sitesi yok ama herkesin telefonu var :)
bu fikri biraz değiştirip mobile alana uygulasanız yada benzer fikirleri uygularsanız daha tutarı var artık pc başında oturmuyor kimse
mesela ülke bazlı değilde klan bazlı olabilir telefonların birbirine yakınlık derecesine göre klan güçlenir (google map api) vs. genişletilebilir fikir öyle aklıma geldi yazdım.
ekip işi olacağını sanmıyorum kendi başınasın dostum :) bizim makus talihimiz böyle ama şu telefonların yakınlık mevzusuyla başka atraksiyonlarda çıkabilir şimdi bi düşündümde iyi oldu bu konu kafa açtı :)
sen 3 tane mobil cihaz görünce bayağı etkisi altında kalmısın hocam :D
:D ne üçü ne beşi hocam şimdiki durum için yazdıklarımı baz alırsan doğruluk payın var ama benim anlatmaya çalıştığım şuandan itibaren projesi olan arkadaşların webten sıyrılmaları gerektiğiydi. bir kaç yıla daha anlaşılır söylemek istedğim şey ki şuan bile bunu söylemek için dahi olmaya gerek yok :))
-
destek veren , iyi yorum atan arkadaşlar eyw'da şöyle düşündümde bir arkadaş demiş ekip ruhu olmalı ve ekip aynı şehirde yaşamalı oturup bi cafede gerekirse gır gır muhabbetine toplanmalı yoksa msnden mailden işler yürütülmez
ancak web tabanlı daha basit bi şey yapılabilir bu kadar insan katkı verirse yapay zeka , yada belli bir script yapılabilir , hem kim neler yapabiliyor bakarız?
İlk iş olarak Proje ne olmalı ?
Projenin ismi ?
Hedef kitle ?
İhtiyaçlar ve Sermaye?
Media tarafından 01/Mar/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle ekibi oluşturmalısınız.
herkesin aynı dilden konuşması lazım ;)
nitekim çok profesyonel bişey çıkmasada arkadaşlar ortaya birşey çıkarabilirler çok olumsuz yorum yapmak yersiz heveslerini kırmayın
şimdilik ekip ve senaryo lazım geliştirme başladığında tüm ihtiyaçlar belli olacaktır :)
-
tester olurum oynar rapor veririm sana