Online Oyunlar İçin Keyhelper Kodlama(Hadi Biraz Fikir Yürütelim)
-
***konuyu c# kısmına açmamın sebebi c# ile yapmayı düşünmem.
Online oyun manyağı 2 oda arkadaşına sahibim :) haliyle canım sıkıldıkça bende oynuyorum arada ve oyunda craft kasmak gibi sıkıcı ama sonrasında getirisi olan olayları otomatik yaptırmaya niyetlendim ufak bi deneme yaptım başarısız oldum ve araştırma yoluna gittim ama istediğim sonuca ulaşamadım.
Arkadaşlardan biri KO diğeri WoW ben ise aion oynuyorum. Dün ufak bi kod yazıp çalıştırdım,deneme amaçlı olarak sadece w tuşunu göndererek karakteri ileri hareket ettirmek istedim ancak olmadı,ama chat kısmını açıp programı çalıştırdığımda tamda yapmasını istediğim şekilde birsürü w gönderdi :D
Şimdi merak ettiğim olay şu; bu adamlar bu tuş gönderimini nasıl engellemişler acaba? Çünkü hack shield gibi bişey de yok oyunda. Bunu nasıl aşabilirim daha önce deneyen yada yapan oldumu acaba? Bu konu ile ilgili bilgisi olan, yada bu tarz programlar geliştirilen forum adresleri bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim :)
-
Zamanında bende uğraşmıştım, yapamayınca küçük motorla çalışan keyhelper yapmıştık, klavyeye basıyordu devamlı. Videosunu bulursam eklerim :D
-
benim ko 'da priest vardı pot yapmak için,,, sanırım mouserecorder programıydı onla ayarlıyodum kendisi bi innhostess bi pot yapan kadın arasında dönüyodu elim yorulmadan 9999 pot yapıyodum..
kendin nasıl yazabilirsin bilgim yok ama oyunda lazım diyosan, mouserecorder tarzı bi kere yaptığını tekrar eden programlarla dene istersen
-
tuş gönderimini nasıl gerçekleştiriosun. ? sendkeys methoduylamı ?
autoitx3 sınıfıyla bide göndermeyi deneyebilirsin çeşitli macrolar yazmandada oldukca yardımcı olur -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------tuş gönderimini nasıl gerçekleştiriosun. ? sendkeys methoduylamı ?
autoitx3 sınıfıyla bide göndermeyi deneyebilirsin çeşitli macrolar yazmandada oldukca yardımcı olur
-----------------------------sendkeysle denedim olmadı işte. Klavyeyi simule etme için başka fonksiyonlarda var ama hangisi çalışır bilemedim. Bi deniyim dediğini :)
EDİT: link 2008den kalmaymış ve konu tam değilmiş sildim :D
-
EDİT:
Bu autoiti kütüphane sandım ben ayrı bi script dili falan diyolar garip bişey bunu hiç karıştırmıyım ben şimdi :D yapmak istediklerimi c# ile yapabiliyorum zaten,benim sıkıntım fonksiyonlarda falan değil. spy++ ile oyunun form adını falan buldurup formu öne çekiyorum tuşlarıda sendkeysle gönderiyorum ancak oyunun chat kısmını açtığımda gönderdiğim tuşlar görünüyor ama oyun içinde işe yaramıyor,yani skill falan basmıyor :/ oyun çalışırken hex editörle falan oyunun yapısını okuyolarmış eskiden ben o işlemlerin neler olduğunu nasıl yapıldığını soruyorum. Ayrıca sanırım şu anda ko kapanıyomuş hex editörü açınca
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------EDİT:
Bu autoiti kütüphane sandım ben ayrı bi script dili falan diyolar garip bişey bunu hiç karıştırmıyım ben şimdi :D yapmak istediklerimi c# ile yapabiliyorum zaten,benim sıkıntım fonksiyonlarda falan değil. spy++ ile oyunun form adını falan buldurup formu öne çekiyorum tuşlarıda sendkeysle gönderiyorum ancak oyunun chat kısmını açtığımda gönderdiğim tuşlar görünüyor ama oyun içinde işe yaramıyor,yani skill falan basmıyor :/ oyun çalışırken hex editörle falan oyunun yapısını okuyolarmış eskiden ben o işlemlerin neler olduğunu nasıl yapıldığını soruyorum. Ayrıca sanırım şu anda ko kapanıyomuş hex editörü açınca
-----------------------------http://www.autoitscript.com/forum/topic/39262-using-autoitx3-in-c/
Hocam autoit farklı yöntemler kullanabiliyor olabilir sendkeys için denemek lazım
alttaki programdada autoit dll si kullanılmştı. yanlış hatırlamıyorsam
http://tahribat.com/Dokuman-Trainer-Yapimina-Giris-Oyunlar-Icin-Hile-Programlari-168/ burdada kayda değer bilgiler var
-
Hocam konuyu görünce hatırladım tahribattan bi arkadaş senin dediğin olayı tam anlamıyla yapmıştı hatta kaynak kodlarını falan da paylaşmıştı.Hatta dur konusu burda:
Edit: Konudaki link ölmüş şansa ben indirmiştim önceden upload ettim, içinde derlenmiş hali ve visual basic 6 proje dosyaları falan var.Baktığın gibi autoit kütüphanesini kullanıyor.
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------http://www.autoitscript.com/forum/topic/39262-using-autoitx3-in-c/
Hocam autoit farklı yöntemler kullanabiliyor olabilir sendkeys için denemek lazım
alttaki programdada autoit dll si kullanılmştı. yanlış hatırlamıyorsam
-----------------------------ya şimdi hiç gerek yok bunla uraşmaya,sonuç olarak sendkeysle aynı işi yapıyo yöntemi farklı olsa bile. Verdiğin linkte yazan kodlarla aşağı yukarı aynı şeyleri yazdım zaten pencereyi öne getir tuşları yolla falan. Bu işlemleri bi butona atadım bastığımda bişey olmadı, sonra oyundayken entera basıp chat kısmını açtım butona tıkladığımda wwwwwwwwwwwwwwww yazdı ama butona normalde bastığımda karakter ilerlemedi,bunun çözümünü araştırıyorum ben.
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Hocam konuyu görünce hatırladım tahribattan bi arkadaş senin dediğin olayı tam anlamıyla yapmıştı hatta kaynak kodlarını falan da paylaşmıştı.Hatta dur konusu burda:
Edit: Konudaki link ölmüş şansa ben indirmiştim önceden upload ettim, içinde derlenmiş hali ve visual basic 6 proje dosyaları falan var.Baktığın gibi autoit kütüphanesini kullanıyor.
http://www.mediafire.com/download.php?3c688bc8cqgp9q4
-----------------------------
indirdim bi inceliyim,tam istediğim şey işte ben bunu geliştiririm ama şu oyunların hile güvenliklerini nasıl aşıcam falan bunları öğrenmem lazım.birde mesela oyunun değişkenlerini öğrenmek lazım. atıyom mapin üzerinde 5koordinatta yaratık var, ben butona bastığımda karakterim o koordinatların ilkine gidicek,giderken 5dkda bi hızlanma scrollu basacak,belirttiğim koordinata vardığında yaratik değişkenine sahip nesneyi seçip sırasıyla skilleri vurucak,can yarıya indiğinde pot basacak vs bunlar için oyunun exesini okumam gerekiyo sanırım bunların örneklerini bulmam lazım
-
vbs kullanabilirsin sanırım hocam..
-
oyunlar genelde sanal klavyeyi devre dışı bırakırlar; senin olay ko'da da var basit bir kodlama yapıyorsun klavye komutu gönderiyorsun chat'e vs sorunsuz gidiyor ama attack yapmıyor :) biraz daha detaylı olarak oyunun memory'sini heyklersen bu sorunu aşabilirsin piyasadaki koxp'ler pointer'ler ile hallediyorlar.