folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Online Oyunlarda Paket Veri Gönderimi İle Hile Yapmak

Online Oyunlarda Paket Veri Gönderimi İle Hile Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

ahah :)

Aklı mantığı olan bi adam sizce "LevelAtlat" diye bir paket yollatirmi ?

Özellikle büyük online oyunlarda, siz şu ID li canavara saldır diye packet yollayabiliyorsunuz. Sunucu tarafında canavarın hpsi 0 lanınca exp veriyor. Exp verirkende eğer level sınırlarından birine ulaşmışsa atlıyor. Sizin yapabileceğiniz hiçbişey yok yani.

Cheat Engine olayına gelince, zamanında böyle saçma sapan açıklar knight benzeri oyunlarda çok çıktı. Belki hala açık olan vardır özellikle ufak çaplı olanlar da.

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

bahsetmiş olduğun şey zaten yapılıyor

Charles Adlı program sayesinde :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZodoR
    ZodoR's avatar
    Erkek

Kaliteli oyunlarda olaylar pek öyle yürümüyor :)

Yani herşey server tabınlı senin client hiçbirzaman levelatladım diye bi veri göndermez ( veya şifrelenmiş halini )

örnek client server konuşması

---

Client Bir canavara daldım

Server iyi tamam yürü ona doğru

Server attack yapıyosun şukadar damage vurdun

Client Skill kullandım

Server şu kadar daha damage vurdun mobun canı 1000 kaldı

Server mobu öldürdün

Server aldığın exp yeterli level atladın

---

Burda gördüğün gibi servera lvatladım diye bişey gönderemezsin :D adamlar düşünüp ona göre yapıyorlar senin dediğin packet tabanlı botlar var gelen giden verileri kontrol edip ona göre packet yolluyor canavar kesiyor.

Belki yeni çıkan oyunlarda öyle bi durum yapabilirsin yeni çıkan oyun = daha çok hile :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

mypackettools ile ko nun içine edilebiliniyor

Yok kendine seri seri 10hp basma, seri seri 100k alma vs.

Örnek vermek gerekirse X görevini yaparken size 10 item topla bana getir 100k para vericem diyor.

İtemi topluyorsunuz NPC ye gidip itemi verip onaylarken oradaki paketleri yakalıyorsunuz.

Ardından sürekli o paketi sunucuya gönderince size sürekli 100k para geliyor yada ne bilim 100k exp 1m exp de olabilir.

Önceden bunlar yapılabiliniyordu, suan ise çoğu görevdeki bugları kaldırmış olmaları lazım. Ne zamandır takip edemiyorum ama KO üzerinde şöyle 2-3 ay detaylı kasarsanız bulacağınız bir acık ile ev araba alabilirsiniz :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

bende o tarz bişey arıyorum konun takipçisiyim. sonuç veren bir yol mantık bilen varsa birlikte araştırıp daha çabuk sonuç alabiliriz

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

link için teşekkürler bauer burda paketlerle ilgili detaylı ve ihtiyaç duydugum bilgiyi buldum. (http://wpepro.net/forums/index.php?/topic/31-wpe-pro-tutorial-collection/

Çalışmalara başlıcam yakında kreyzi ben bir çok oyunun hatta avion gibi devrin en daşşaklı ücretli oyunlarının bile direk anlattıgım şekilde olmasa bile oyun içinde verilen görevler yahut pazardaki işlemlerle falan çokça ugrasılarak hepsine yedirilebilecek bir numaranın illaki oldugunu düşünüyorum hee şöyle bişey olabilir her zaman yemez sadece bir ekinlik süresi içinde yiyen numaralar bulunabilir ama kesinlikle kurcalamya değer paketlerle oynamak bile ayrı bir zevk ve sanattır zaten,bir şeyler bulursam elbet burayada yazıcam ;)

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

takipteyim hocaaa

la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

link için teşekkürler bauer burda paketlerle ilgili detaylı ve ihtiyaç duydugum bilgiyi buldum. (http://wpepro.net/forums/index.php?/topic/31-wpe-pro-tutorial-collection/

Çalışmalara başlıcam yakında kreyzi ben bir çok oyunun hatta avion gibi devrin en daşşaklı ücretli oyunlarının bile direk anlattıgım şekilde olmasa bile oyun içinde verilen görevler yahut pazardaki işlemlerle falan çokça ugrasılarak hepsine yedirilebilecek bir numaranın illaki oldugunu düşünüyorum hee şöyle bişey olabilir her zaman yemez sadece bir ekinlik süresi içinde yiyen numaralar bulunabilir ama kesinlikle kurcalamya değer paketlerle oynamak bile ayrı bir zevk ve sanattır zaten,bir şeyler bulursam elbet burayada yazıcam ;)

-----------------------------
    sene 2007 de 5 saatlik bi açık vardı millet köşe oldu iyi para getirisi var ama oyunun krallarından olma egosu bi başkadır hacı bekliyorum merakla :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

knight online,wow,silkroad,metin2 gibi oyunların private server kurmak için dosyaları mevcut aslında bunlarda denene denene belki bişeyler ortaya çıkabilir en azından server dosyalarında databasede para item gibi şeyler nasıl yollanabilir nereye yollanabilir  buna bakılabilir

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

hall of fame'den kastının her online oyunda bulunan efsane oyuncular olduğunu varsayarsak, bu hileyi yapsan bile hall of fame'e giremezsin. :D bahsettiğin hile mantığını ilk defa 2005te okumuştum. yani mümkün olsa bile oyun yapımcıları çoktan önlemini almıştır.

hele yeni nesil oyunlar, eskiden knight online'da olduğu gibi imba oyuncular vs ezik oyuncular yerine artık herkesi eşit seviyeye getiren dengeleyici mekaniklere sahip. artık kimsenin saatlerce aynı slotta exp kasmasına, 0.159812865% şansa sahip upgrade olayına kasmasına gerek yok.

Toplam Hit: 28941 Toplam Mesaj: 23