folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Online Oyunlardaki Lag Problemi İcin Çözüm Varmı....

Online Oyunlardaki Lag Problemi İcin Çözüm Varmı....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

Mrb arkadaşlar bu konuyu bilhassa knightonline için açtım.

Bu oyunu gece yarısı bile oynarken 1-2 sn lag yaşıyorum ki öğleden aksam üstüne kadar hiç sormayın....

Yapılabilcek bişi varmı...

Bursada yasıyorum.Ögleden aksamüstüye kadar net cok agır ve rapid 10 kb ile cekiyor balantım 1024.

Oyunlardaki lag bu ping olayından kaynaklanıyor.Yurt dısı bilgi alışverişlerinde ttnet rezalet.Ama anlamadıgım bazı bölgelerdede hiç sorun yok bu nasıl mümkün olabiliyor.

şimdi ben elite proxy switcher isimli programla proxyler taratıyorum. burda aktif ettim proxy oyun oynarken bu proxi ile bağlanırmı.. çünkü bicok 500-600 ms aralıgında proxy buldum halde oyunda lag yasıyorum.Ama bu proxilerle nette hızlı sörf edebiliyorum ve bu proxiler high anormity.Birde acaba türk proxy varmı acaba bu bana bir fayda sağlarmı...yoksa proxy lerle ping lag rasında hiçbi ilgi yokmu bu beni bir yere götürmezmi....

oyunda pingler cok felaket lagsız bir oyun icin bişiler yapılamazmı.

cvplar için simdiden tşkler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oynama sende.yada yüklü miktarda para yolla mesela 50 milyar yolla bir de mektup at.

serverları için türkiyede nokta kursunlar.sonra türk telekoma git knight online serverları hangi memleketteyse oraya

bir pop noktası kursunlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    sanırım knayt oynuyor arkadaş :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

"Your Freedom" diye bir program var. Aylık 4-5 Euro karşılığı server kiralıyorsun. O server üzerinden internete açılıyor seçtiğin program. Örneğin Knight Online, World of Warcraft..

İlgilenirsen döküman halinde verebilirim. 

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Symbian
    Symbian's avatar
    Erkek

ip'den modem'e gir kurulum sıhırbazından PPPoE yazan yerı PPPoA yap belkı ısıne yarayabılır

eğer işe yararsa PPPoA da lag olduu zamanda PPPoE' olarak deıstrrsn gene

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    war olmaz olurmu.. mesela bazı üniversiteler kendi internet sunucularını kullanıolar git ordan gir :D yada bak ttnet teyzemiz 32 mbit yapmıs interneti ondan gir.. yhani internet hızını hızlandır.. yada git japonyaya rasgele bi pcden gir 0 lagla oyna.. o kadar online oyun oynadım yabancıların serverdaki problem dısında lag yasadıgına sahit olmadım.. adamlar bi yandan film indirio aynı anda ultima knight gibi oyunlar oynuolardı..

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    torrentte 6 dvd cekiyodum dun aksam 2 tanede upload yapiyodum cs serverdeydim pingim 70-80 arasi :)

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    bu sorun bende de var cafede bazen call of oyandıgımız zaman landan baya kasma meydana geliyo elinde sağlam döküman olan varsa koyarsa makbule gecer :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Darkroasted bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu sorun bende de var cafede bazen call of oyandıgımız zaman landan baya kasma meydana geliyo elinde sağlam döküman olan varsa koyarsa makbule gecer :W
    Hafta sonu oynarsan özellikle çok kasar,askerler kafeye abanıp bilimum erotik içerikli video izlediklerinden,cam açtıklarından dolayı daha çok yüklenme oluyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

ewt özel msj gönderdim yada rapide upload edip burdanda link verirsen cok güzl olur

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

"Your Freedom" diye bir program var. Aylık 4-5 Euro karşılığı server kiralıyorsun. O server üzerinden internete açılıyor seçtiğin program. Örneğin Knight Online, World of Warcraft..

İlgilenirsen döküman halinde verebilirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    your freedom u bende denemiştim ama sadece iexplorerın ip sini degiştirmişti.
    oyunda işe yaramamıştı.
    birde biliyorsundur oyuna hangi üklenin ip si ile giriş yapmışsan o ülkenin ip si ile devam etmek zorunda kalıyorsun.
    o da bir sorun

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 3680 Toplam Mesaj: 12