Online Oyunlardaki Lag Problemi İcin Çözüm Varmı....
-
Mrb arkadaşlar bu konuyu bilhassa knightonline için açtım.
Bu oyunu gece yarısı bile oynarken 1-2 sn lag yaşıyorum ki öğleden aksam üstüne kadar hiç sormayın....
Yapılabilcek bişi varmı...
Bursada yasıyorum.Ögleden aksamüstüye kadar net cok agır ve rapid 10 kb ile cekiyor balantım 1024.
Oyunlardaki lag bu ping olayından kaynaklanıyor.Yurt dısı bilgi alışverişlerinde ttnet rezalet.Ama anlamadıgım bazı bölgelerdede hiç sorun yok bu nasıl mümkün olabiliyor.
şimdi ben elite proxy switcher isimli programla proxyler taratıyorum. burda aktif ettim proxy oyun oynarken bu proxi ile bağlanırmı.. çünkü bicok 500-600 ms aralıgında proxy buldum halde oyunda lag yasıyorum.Ama bu proxilerle nette hızlı sörf edebiliyorum ve bu proxiler high anormity.Birde acaba türk proxy varmı acaba bu bana bir fayda sağlarmı...yoksa proxy lerle ping lag rasında hiçbi ilgi yokmu bu beni bir yere götürmezmi....
oyunda pingler cok felaket lagsız bir oyun icin bişiler yapılamazmı.
cvplar için simdiden tşkler
-
oynama sende.yada yüklü miktarda para yolla mesela 50 milyar yolla bir de mektup at.
serverları için türkiyede nokta kursunlar.sonra türk telekoma git knight online serverları hangi memleketteyse oraya
bir pop noktası kursunlar.
-
sanırım knayt oynuyor arkadaş :))
-
"Your Freedom" diye bir program var. Aylık 4-5 Euro karşılığı server kiralıyorsun. O server üzerinden internete açılıyor seçtiğin program. Örneğin Knight Online, World of Warcraft..
İlgilenirsen döküman halinde verebilirim.
-
ip'den modem'e gir kurulum sıhırbazından PPPoE yazan yerı PPPoA yap belkı ısıne yarayabılır
eğer işe yararsa PPPoA da lag olduu zamanda PPPoE' olarak deıstrrsn gene
-
war olmaz olurmu.. mesela bazı üniversiteler kendi internet sunucularını kullanıolar git ordan gir :D yada bak ttnet teyzemiz 32 mbit yapmıs interneti ondan gir.. yhani internet hızını hızlandır.. yada git japonyaya rasgele bi pcden gir 0 lagla oyna.. o kadar online oyun oynadım yabancıların serverdaki problem dısında lag yasadıgına sahit olmadım.. adamlar bi yandan film indirio aynı anda ultima knight gibi oyunlar oynuolardı..
-
torrentte 6 dvd cekiyodum dun aksam 2 tanede upload yapiyodum cs serverdeydim pingim 70-80 arasi :)
-
bu sorun bende de var cafede bazen call of oyandıgımız zaman landan baya kasma meydana geliyo elinde sağlam döküman olan varsa koyarsa makbule gecer :W
-
Darkroasted bunu yazdı:
-----------------------------
bu sorun bende de var cafede bazen call of oyandıgımız zaman landan baya kasma meydana geliyo elinde sağlam döküman olan varsa koyarsa makbule gecer :W
-----------------------------
Hafta sonu oynarsan özellikle çok kasar,askerler kafeye abanıp bilimum erotik içerikli video izlediklerinden,cam açtıklarından dolayı daha çok yüklenme oluyor. -
ewt özel msj gönderdim yada rapide upload edip burdanda link verirsen cok güzl olur
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------"Your Freedom" diye bir program var. Aylık 4-5 Euro karşılığı server kiralıyorsun. O server üzerinden internete açılıyor seçtiğin program. Örneğin Knight Online, World of Warcraft..
İlgilenirsen döküman halinde verebilirim.
----------------------------- -
your freedom u bende denemiştim ama sadece iexplorerın ip sini degiştirmişti.
oyunda işe yaramamıştı.
birde biliyorsundur oyuna hangi üklenin ip si ile giriş yapmışsan o ülkenin ip si ile devam etmek zorunda kalıyorsun.
o da bir sorun