Online Oyunların Üyelik Satımı Vs. İşleri (Fikir Alışverişi)
-
şimdi bi kanal aracılığıyla bu online oyunların hepsinin gold premium cash satımını vs yapsam müşteri potansiyeli
nedir ?
müşterilere evden nasıl ulaşabilirim ? para aktarım işini eft olarak yapmayı düşünüyorum bu sıkıntı yaratır mı ?
yetişkin oyuncularda sadece kredi kartı olur çünkü . böyle bi satış işlemi para kazandırır mı fikirleriniz nedir ?
-
online oyunlar için premiumdan çok oyun paraları daha kolay satılır. ayrıca eft için minimum 5 lira masraf çıkarırlar alıcıya bence ptt den yap işlerini. account satmaya yönelik aracı bi site de iş yapar.
-
ztn cash oyun parası oluyo ama bi internet cafem yok tezgah oluşturabilecek :)
müşteri potansiyelini nasıl oluşşturabilirim bu önemli :)
veya internet cafe sahibi biri warsa gelsin ortak olak :)
-
Rize'de ben yapmıştım sadece knight için. Pre den felan pek kalmıyor ama gold bardan iyi para kaldırmıştım. Burada sadece bi kafe satıyordu ve çok çok pahalıydı. 1 ay kadar uğraştım; 1milyardan fazla cebimde kalmıştı. Eğer bulunduğun yerde işi yapan yok veya tek tük ise gir derim.
-
tamam da hocam evden mi yaptın bu işi para trransferini nasıl hallettin mesela :)
-
o zaman 18i doldurmamıştım banka hesabi felan yoktu bende. yatırırken kartsız işlemi olan atmleri kullandım. zaten elden satıyordum, tahsil etmek sorun olmuyordu. sadece o iş için bi msn adresi açmıştım, bayilik fiyatlarını felan öğreniyordum vs. vs.
-
elden satış yaptığın kişilere nasıl ulaşıyordun peki hocam ?
-
Bence bi internet sitesi aç knight online için örneğin ucuzdan ver piyasaya göre 1 2 hafta ondan sonra zaten tutulursun
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
elden satış yaptığın kişilere nasıl ulaşıyordun peki hocam ?
-----------------------------Rize iyi internet kafeler bi handa toplanmış. 4 katlı sanırım 15-20 tane kafe var. 2-3 tanesinde hemen hemen herkes knight oynuyordu, çoğunu da tanıyordum zaten.
Okuldan arkadaşlara, klüpten arkadaşlara felan da satıyordum. Çevre önemli faktör.
-
kaynak neresi powerup store mu
-
2 kere gitmiş :|