Online Randevu Scripti Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar bı kadın dogum hastanesının sıtesı ıcın onlıne randevu scrıptı lazım. Konu hakkında ıstedıgınız detayları gun ıcerısınde ogrenırım sımdılık ıstenılen soyle.

ravdevu sayfasında t.c kimlik ve telefon ile giriş yapıcak giriş yapınca sonraki aşamada ne zaman randevu almş v.s gibi şeyler göstericek  eğer rand. almamışsa 

sistemdeki musait olan bi zamana randv. alıcak 

Var mıdır bunu ucretlı yada ucretsız yapabılecek bır arkadas?

ben yazarım dostum rehberlik araştırma merkezi var ona yazdım bir tane saatleri kendileri belirliyorlar tc kimlik ile randevuyu alıyorlar ve randevu kapanıyor yönetici herşeyi yönetebiliyor.

referans verebilirim :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Yuz lira 2 yuz gibi bir fiyat bekleme kimseden bu  fiyatlara yapan a zaten inanma patlarsin sonra

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    Yuz lira 2 yuz gibi bir fiyat bekleme kimseden P fiyatlara yapan a zaten inan ma patlarsin sonra

ben 200 lira verdim fiyat

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

hipokondriyak bunu yazdı:
    Yuz lira 2 yuz gibi bir fiyat bekleme kimseden P fiyatlara yapan a zaten inan ma patlarsin sonra

ben 200 lira verdim fiyat

edit: cosmic hariç bu cocuk 2yuz dedıyse yaptırabılırsın.

belliki paraya ihtiyacı var.normal de bu fıyatlara yapılacak ıs degıl 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 5463 Toplam Mesaj: 15