Online Seo - Dünyada Bir İlk - Seo Programlarına Lisans Derdi Artık Yok
-
oncelikle up olsun
onun haricinde ise sen ver txtleri bakalim cevirebilecegime inaniyorum. bi ara bi arkadasin oyunu icin ceviri yapacaktim vakit olmadigindan ilgilenemedim ama bu sefer ins aksamlari ustunde calisirim
-
asa42 bunu yazdı
up yapıyım bu saatte herkes görsün ama bir de
=>hocam hakkaten birşey anlamadım bu işten kafam karıştı ne işe yarıyor bu tam olarak. Cahilliğimi bağışla lütfen ilerde birşeyler öğrendikten sonra bana da lazım olur belki bilgim olsun. Hem diğer bilmeyenlerde öğrenmiş olur teşekkür ederiz..
TeRRoR bunu yazdıhocam inşallah tutar para kazanırsında benim eleştirim başka olacak ".mına kodunuz be internetin aradığımı bulamaz olduk :)"
sonuc olarak bu alet internetin icine edilmesinemi yariyor?
-
zone bunu yazdı
hayırlı uğurlu olsun diyelim
-
garga bunu yazdıasa42 bunu yazdı
=>hocam hakkaten birşey anlamadım bu işten kafam karıştı ne işe yarıyor bu tam olarak. Cahilliğimi bağışla lütfen ilerde birşeyler öğrendikten sonra bana da lazım olur belki bilgim olsun. Hem diğer bilmeyenlerde öğrenmiş olur teşekkür ederiz..
TeRRoR bunu yazdıhocam inşallah tutar para kazanırsında benim eleştirim başka olacak ".mına kodunuz be internetin aradığımı bulamaz olduk :)"
içeriği az olan sitenin bile yardımcı programlar sayesinde SEO yaparak üste çıkması hatta aranılan içeriğin hiç olmayan bir sitenin bile çıkması yani dolaylı yoldan evet içine edilmesine yarıyor : )
-
arkadaşlar hepinize yorum yazacağım.
Ayrıca r10 ve diğer sitelerde görürseniz konuyu up yapın...
destekleriniz için teşekkrüler tekrardan
-
u235 bunu yazdıgarga bunu yazdıasa42 bunu yazdı
içeriği az olan sitenin bile yardımcı programlar sayesinde SEO yaparak üste çıkması hatta aranılan içeriğin hiç olmayan bir sitenin bile çıkması yani dolaylı yoldan evet içine edilmesine yarıyor : )
Hocam bu iş o kadar mı zor yaw :S
-
tek sorun seo yu 3 kağıtçılık olarak algılamanız.
-
arkadaşlar seo 3 kağıtçılık değildir.
bu piyasayı google kendi üretti. teknoloji gelişirken seninde ayak uydurman gereki.google çıkarttı pandayı pr yi kalite puanını
bu internetin amk koymak değil. bu şekilde algılamayın.
ayrıca rekabet her zaman iyidir. daha kaliteli şeyleri ortaya çıkarır.
bir adam sitesine seo yapıyorsa mutlaka ilgileniyordur o site ile. gerek makale gerek program gerek e ticaret bunlarda ziyaretçilerin daha güvenilir içeriklere ulaşmasını sağlar..
yada satışlarını arttırır.
vasıfsız bir çok işçinin evden para kazanmasını sağlar. bence google iyide yaptı benim açımca en azından skk yatırmadığı bir işçi gurubu üretti.
-
SnipeTR bunu yazdı
arkadaşlar seo 3 kağıtçılık değildir.
bu piyasayı google kendi üretti. teknoloji gelişirken seninde ayak uydurman gereki.google çıkarttı pandayı pr yi kalite puanını
bu internetin amk koymak değil. bu şekilde algılamayın.
ayrıca rekabet her zaman iyidir. daha kaliteli şeyleri ortaya çıkarır.
bir adam sitesine seo yapıyorsa mutlaka ilgileniyordur o site ile. gerek makale gerek program gerek e ticaret bunlarda ziyaretçilerin daha güvenilir içeriklere ulaşmasını sağlar..
yada satışlarını arttırır.
vasıfsız bir çok işçinin evden para kazanmasını sağlar. bence google iyide yaptı benim açımca en azından skk yatırmadığı bir işçi gurubu üretti.
seo üç kağıtçılık değildir ama seo dünya kadar paravan blog hesap açmakta değildir. bu konusa yayınlanan script tam anlamıyla bir sahtekarlık yapmaktadır aksini idaa edeninde aklından şüphe duyarım, yapılan şey seo değil çünkü.
-
Noneyim bunu yazdıİngiliceye ben de yardimci olabilirim, sunucu icinse ilk etapta 8gbram falan gerek yok bence hocam 2-4 bile yeter ama islemciye mutlaka dikkat et tahminimce ramden cok islemciyi yoracak bu sistem.. Deneme sürümü isterük :) ya da öğretirsin destek ekibinde olurum ben de
İşlemci tabiki önemli ancak, ram daha çok önemli,
Full curl ile çalışan bir sistem ram bellek mellek parçalıyor. O yüzden müşterilerinde sağlıklı yararlanmasını istiyorum.
Beklediğim talep gelirse zaten server satın alacağım.