Online ÜYE Sayisi : 236 Maximum Kac Gordunuz?
-
evet konu basligi acik zaten...
-
hay maşallah 2002 kayıtlı adam :)
236 üstü gördüm heralde yaa
geçen yıl 100 civarı oluyodu hep ama benim tespitim 3-4 aydır 200 civarlarında..
-
şuanda Sitedeki Online üyeler (243 Online Var)
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
birde 60 dk dan fazla duranlar hariç yani örneğin ben mesela yokum listede sebebi 1 saaten fazladı online olmam gibi onlarıda hesaba katsan 400-500 e dayanır bu sayı zaman zaman -
SeRDaR bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
birde 60 dk dan fazla duranlar hariç yani örneğin ben mesela yokum listede sebebi 1 saaten fazladı online olmam gibi onlarıda hesaba katsan 400-500 e dayanır bu sayı zaman zaman
-----------------------------tabi canım sınırısz olsa ben günde 10 saat falan ..bi giriyom daha çıkmıom :)
-
Üye Sayısı: 22364 Active User: 4567 Hit: 53746148 Üyelerin Yaş ortalaması: 27 Server Tarihi: 1/15/2010 Server Saati: 5:39:21 PM Aktif sayı 4567 şu anda, fakat session süresi 60 dakika olduğundan arada sırada sayı fırlıyor bu sebeple göstermiyoruz...
-
SeRDaR bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
birde 60 dk dan fazla duranlar hariç yani örneğin ben mesela yokum listede sebebi 1 saaten fazladı online olmam gibi onlarıda hesaba katsan 400-500 e dayanır bu sayı zaman zaman
-----------------------------ama birde online olup hemen siteyi yada pc'yi kapatanlar yani 60 dk durmayanlarda var
-
256 görmüştüm bir ara...
-
Ben zaten online kac uye oldu en cok demedimki,
orda en cok sayi ne gordunuz demek istedim,
yani tahribata 1 saat icinde en cok kac kisi girmis merak ettim. zaten o yuzden kafama taktim ya :)
hepimiz log off olup log in olursak orda 400-500 goruruz heralde. screen shot manyakligi yapabiliriz.
yok kesin alkol almam lazim...
-
SivilPadisah bunu yazdı:
ama birde online olup hemen siteyi yada pc'yi kapatanlar yani 60 dk durmayanlarda var
-----------------------------hocam ben simdi login diyelim adım orada yazar hemen kapatsam dahi 60 dk boyunca adım orda yazar ;) sayfanın en altında şöyle bir not var
Not: Yukaridaki tabloda bulunan online üyeler sadece son 60 dakika içinde siteye login olan kullanicilari kapsamaktadir. Ziyaretçiler ve 60 dakkadan daha fazla süredir sitede bulunan üyeler bu listeye dahil edilmemistir.
-

Online sayısı... Şimdi resmi çektim...