Online Üyeler Bölümü Tekrar Kodlandı.
-
ii olmus anlayamamıstım zaten nie son 1 saat gorundugunu
-
guzel olmus eline ayagına saglık. uyelerle ziyaretcileri ayrı listelese daha iyi olcak yani ayrı derken "uye uye uye ziyaretci ziyaretci ziyaretci" seklinde boyle karısık olmus (:
-
güzel olmuş elinize sağlık da bunları nazıl beceriyorlar.
38. Ziyaretçi-00139 97 dakika PM Gönderiyor 207. Ziyaretçi-01311 72 dakika PM Gönderiyor -
ne kadar çok da ziyaretçimiz var, üye sayısının kaç katı =)
-
o ziyaretçiler çok garip a.q ne zaman girsem garanti 150-200 ziyaretçi oluyo sitede :D
sabah gece akşam gündüz herzman sitedeler
-
ir çok iyi olmuş ama bi eksik yanı var =)
bence ziyaretçilerle üyelerin karışık şekilde olması karışıklık yaratıyo.. onlar en altta falan olsa olmaz mı :S
kendimizi bulamıyoz kayboluyoz içerde =) -
124. nikoteen 2 saat 127 dakika Ana Sayfada 1252. nikoteen 0 saniye Online Üyelere bakiyor
:)
kimin nerde oldunu göstermesi hoş ellerine sağlık
edit: şimdi fark ettim de; 2saat 127 dakika ??? şuna kısaca 4saat 7' dese olmazmıydı :) -
hoca ziyaretçileri ayrı biyerde toplasan daha iyi olur gibin :)
-
sayfalama olsun bence.. şuan hepsi sıralanıyo sanırım ? .. bide üyelerle ziyaretçiler ayrı ayrı olsa daha iyi olur.. sıralama şeklide online saate göre oldumuydu tam olur bide anasayfaya şöle kenara link eklerse daha süper olur :D ..
-
405. attack 5 saat 277 dakika /logout.asp 557. attack 3 saat 164 dakika Ana Sayfada 1305. attack 1 saniye Online Üyelere bakiyor ne kadar sayfa açarsan hepsi için ayrı tablo gösteriyo..ayrıca ff de pencereyi kapatalı 2saat olmasına rağmen hala beni logouta bakıyo diye gösteriyo..bu kullancının ne yaptığını gösteren zamazingonun ipb forum da daha stabil olduğunu farkettim..
Toplam Hit: 8675 Toplam Mesaj: 39