folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Online Videoları Bilgisayarınızda Saklayın.

Online Videoları Bilgisayarınızda Saklayın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Videosakla.com nedir?
    Videosakla.com, online video sitelerinde (Youtube, Google Videos gibi) izlediğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir web sitesidir.

Nasıl video indirebilirim?
    - İndirmek istediğiniz videonun bulunduğu sayfanın adresini, tarayıcınızın adres çubuğundan kopyalayıp Videosakla sayfasının üstündeki Adres alanına yapıştırın.
    - "İndir" e tıklayın
    - Kısa süre sonra hemen aşağıda "videoyu indir" linki belirecektir. Bu linke sağ tıklayıp "Farklı kaydet" seçerek dosyayı bilgisayarınıza indirin.
    - Bazı video sitelerinden (youtube gibi) indireceğiniz dosyaların isimleri gerçek dosya adları olmayacaktır. Bu yüzden, dosyayı "Farklı Kaydet" dedikten sonra dosya adını istediğiniz şekilde değiştirmeniz gerekir. Yine bazı sağlayıcılardan gelen dosyaların uzantıları yanlıştır, bu dosyaların da uzantılarını değiştirmeniz gerekir.

İndirdiğim videoları nasıl izleyebilirim?
    İndireceğiniz videolar, hangi siteden indirdiğinize bağlı olarak FLV, AVI, MOV, MPG veya WMV formatlarında olabilir. İndirdiğiniz videoya çift tıkladığınızda eğer açılmıyorsa bir medya gösterici program veya bir codec paketi indirmeniz gerekiyor demektir. VLC Player veya FLV Player kullanabilirsiniz.

Hangi video sitelerinden dosya indirebilirim?
    Şu an için Google Video, YouTube, Break.com, Putfile, iFilm, Blennus, blip.tv, Castpost, current.tv, Daily Motion, Mediabum, MySpace Video Code, vsocial,Vidilife, vimeo, Video Code Zone,That Video Site, Metacafe sitelerini destekliyoruz.

www.videosakla.com

Bir renegadealien hizmetidir :P

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    saol abi ellerine sağlık
    temp. den alıp convert etmek zor oluyodu
    bu paylaşımın sayesinde videoları daha kolay indirip sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayırabileceğim (mega hafıza reklamı gibi oldu :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    sağolasın abi,kendi videomu youtubeye yükledim,ama orjinalini kaybetmiştim.Çok iyi olacak.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek
    ThaNx aßııı..

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    NoEL: babAA
    Rene: hıe
    NoEL: Büyüksünn..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    get_video diye indirdim dosyayı,ama uzantı yok bunda.ne bilim get_video.rene olsa gene razıyım da yok bi uzantı.Bunu çevirecek converter var mı acaba.VLC ile izleniyor,ama başkası izleyemeycek.WMV,AVİ vs çevirecek bir program var mı acep?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek
    helal rene abü yakışır :D

ut veniant omnes!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Sitedeki uzantılarla ilgili bilgi ve helpe bakarsan orada sorununu çözümünü göreceksin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    firefoxta bi eklentiyle yapıo bunu flv player indirin bi dene coğu flv oluo :)

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    teşekkürler rene kardeş manyak oldu bu olay falla

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Thank Rene Üstat iyi bir paylaşım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2330 Toplam Mesaj: 15