Önlisans-Lise Kpss Soru Sayısı 120 Oldu
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
demirci bunu yazdı:
turbanla sokuyor yuzukle sokmuyor vay aq..
-----------------------------aynen nerden bilcem ben o türbanın içinde dinleme cihazı olmadığını ne bu yaw adam gibi soru hazırlayamazlar hazırlarsa dağıtırlar pislikleri açığa çıkar bu sefer soru sayısıyla oynarlar yazık yazık.

-
nolanded bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
demirci bunu yazdı:
-----------------------------aynen nerden bilcem ben o türbanın içinde dinleme cihazı olmadığını ne bu yaw adam gibi soru hazırlayamazlar hazırlarsa dağıtırlar pislikleri açığa çıkar bu sefer soru sayısıyla oynarlar yazık yazık.

-----------------------------hacım sence türbanın her yerini hatta içine yaptığı topuzu bile inceleyebilr mi yapmayın lütfen topuzuna koyar gider wc ye nasılsa baktılar bidaa baklmaz die gene yapar adamın bozuk parasını almıosun sonuçta o zaman bunuda yapmıycaksın
-
irwa kes 90 almadan gelme yanıma :)
çok canın çekiyosa sende tak bacım türban :)hatta kara çarşafla ninja ol :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------demirci bunu yazdı:
başörtüsün içerisine bakıyorlar -
Adamın küpesine alyansına bile saklanabilecek ölçüdeki bir cihaz pek ala o bidon kadar kafanın her yerine saklanabilir. Kimisi kafayı armut gibi arkaya kadar uzatıyor. Onun içine biraz uğraşsan jammer bile koyarsın. Bi yerde arabasıyla tek başına sınava gelen adama " arabanızın anahtarını gidip aracınıza bırakın" diyeceksin, diğer taraftan bunları içeri alıcaksın. Yorumsuz...
-
mqstar bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
demirci bunu yazdı:
başörtüsün içerisine bakıyorlar
-----------------------------bana izah etsene hocam nasıl bakacaklar? saçlarının arasına saklar bir şekilde? türbanı çıkartıp bakmadıklarına göre? öyle parmakla kontrol edp kontrol ediyor izlenimi yaratmakla olmaz madem bir düzen yapılıyor güvenlik önlemi felan güzel fakat bir yandan türban serbest oluyor al birini vur ötekini misali tam saçmalık.. yani bu kadar güvenlik önlemi felan kopya çekecek adam neyi götürmek istiyorsa kıçına sokup tuvalette çıkarır sokar neresine sokması gerekiyorsa tuvallette halleder tabi sınava gireceklerin kıçları aranmıyorsa? yoksa türbanlıları arattıkları gibi aratıyorlarsa rahat olun.
Türkçe ve matematik sorularının sayısı azalmaz sanırm diğer sorular azalır yanlış mıyım? bu arada kalem nasıl bir şey uçlu kalem kullanmaya alışkın biriyim sınava kadar kurşun kalem kullanmaya alışalım nasıl bir kalem veriyorlar bilgisi olan var mı?