O‘Nu Özlüyoruz 1881 - 193∞
-
Bıraksalar
İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.'' -
Tüm kalbimle inanıyorumki ondan nefret eden hatta ona küfredenlerde bile şimdi olmasada bir zamanlar ona karşı birazda olsun sevgi, saygı vardı. Atatürk hiçbir zaman ülkesini, milletini seven kimseye karşı savaşmadı bu Millete, Vatana zarar verecek ve vermiş olan herkezle savaştı.
Daha bugünkü bir konuda bilseler Atatürkün Atalarımızla ters düştüğünü Atalarımızı katlettiğini diyenler Atalarından bihaber yaşayıp İngilizleri, Fransızları yada Rumları atası sayanlar bilmiyorlarki bugünkü bu konuşma, düşünce özgürlüğünü Atatürke borçlular Vatan, Millet duygusu olmadan yaşayanlar sözde Müslüman olduklarını iddia edenler bilmiyorlarki Atatürk olmasaydı bu Ülke bugün Fransızın, İngilizin, Rumun, Ermeninin olabilirdi.
Hiçbir zaman vazgeçmedi son nefesine kadar ülkesini, vatanını, milletini düşündü. Hakkı ödenmez, saygı ve sevgi ile anıyorum. -
193∞ ne amk 1938,123123 falan diye gidicek mi sonsuza niye direk 1881-∞ yapsanız ya :D
-
Ey büyük Atatürk. Ey Türklerin Atası seni her zaman yaşatacağız.
-
10 kasımda olduğu gibi arada gelir duygulanırım. Keşke hala burada olsaydı derim. Şu 2 yüzlü iktidara bi sille çaksa, alaşağı etse bir gün bu vatanın topraklarının satılmadığını haksızlık olmadığını bilsem. Torpil çalışmasa bu ülkede bi gün o gün rahat öleceğim gündür. Atama rahat uyuda diyemiyorum bi bok yaptığımız ya da yapacağımız yok. Elimizde güç yok birlik değiliz.
-
Saygıyla, özlemle ve rahmetle anıyoruz..
Not: Bugün karşıma; fetullahçı,Atatürk düşmanı, yobaz vb. birisi çıkıp da 'Atatürk de kimmiş abartıyorsunuz' gibisinden laflar ederse yemin billah sülalesini bellerim.
EMRE955 tarafından 10/Kas/12 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Saygıyla anıyorum. Tüm Türk milletinin başı sağolsun.
-
"Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir." M.Kemal Atatürk...
saygi, sevgi ve ozlemle...
-
Tüm Türk milletinin başı sağolsun.
-
Tüm Türk Milletinin başı sagolsun saygıyla anıyoruz seni Atam Sana minnettarız