folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder O‘Nu Özlüyoruz 1881 - 193∞

O‘Nu Özlüyoruz 1881 - 193∞

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    ''Sarışın bir kurda benziyordu.
    Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
    Yürüdü uçurumun başına kadar,
    eğildi, durdu.

Bıraksalar
    İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
    ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
    Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.''

579874_10151034092478176_2092459156_n.jpg%20%28500×580%29

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek

Tüm kalbimle inanıyorumki ondan nefret eden hatta ona küfredenlerde bile şimdi olmasada bir zamanlar ona karşı birazda olsun sevgi, saygı vardı. Atatürk hiçbir zaman ülkesini, milletini seven kimseye karşı savaşmadı bu Millete, Vatana zarar verecek ve vermiş olan herkezle savaştı.

Daha bugünkü bir konuda bilseler Atatürkün Atalarımızla ters düştüğünü Atalarımızı katlettiğini diyenler Atalarından bihaber yaşayıp İngilizleri, Fransızları yada Rumları atası sayanlar bilmiyorlarki bugünkü bu konuşma, düşünce özgürlüğünü Atatürke borçlular Vatan, Millet duygusu olmadan yaşayanlar sözde Müslüman olduklarını iddia edenler bilmiyorlarki Atatürk olmasaydı bu Ülke bugün Fransızın, İngilizin, Rumun, Ermeninin olabilirdi.

Hiçbir zaman vazgeçmedi son nefesine kadar ülkesini, vatanını, milletini düşündü. Hakkı ödenmez, saygı ve sevgi ile anıyorum.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

193∞ ne amk 1938,123123 falan diye gidicek mi sonsuza niye direk 1881-∞ yapsanız ya :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ey büyük Atatürk. Ey Türklerin Atası seni her zaman yaşatacağız.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

10 kasımda olduğu gibi arada gelir duygulanırım. Keşke hala burada olsaydı derim. Şu 2 yüzlü iktidara bi sille çaksa, alaşağı etse bir gün bu vatanın topraklarının satılmadığını haksızlık olmadığını bilsem. Torpil çalışmasa bu ülkede bi gün o gün rahat öleceğim gündür. Atama rahat uyuda diyemiyorum bi bok yaptığımız ya da yapacağımız yok. Elimizde güç yok birlik değiliz.

Iruretta tarafından 10/Kas/12 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Saygıyla, özlemle ve rahmetle anıyoruz..

Not:  Bugün karşıma; fetullahçı,Atatürk düşmanı, yobaz vb. birisi çıkıp da 'Atatürk de kimmiş abartıyorsunuz' gibisinden laflar ederse yemin billah sülalesini bellerim.

EMRE955 tarafından 10/Kas/12 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

xxx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Saygıyla anıyorum. Tüm Türk milletinin başı sağolsun.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir." M.Kemal Atatürk...

saygi, sevgi ve ozlemle...

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Tüm Türk milletinin başı sağolsun.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Tüm Türk Milletinin başı sagolsun saygıyla anıyoruz seni Atam Sana minnettarız

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 7334 Toplam Mesaj: 48