Önümüzdeki Cuma Bim'e Playstation 4 Geliyor
-
CaniSokucu bunu yazdı
Benim merak ettiğim PS4 nasıl bu kadar çabuk ucuzladı? PS4 çıkmadan 2-3 ay önce(7 yaşında) PS3 800-900 liraydı, PS4 çıkalı 2.5 sene olmasına rağmen 1000 liraya düştü, bu nasıl olabiliyor?
Bkz. PSN rezilligi.
Bkz. 4K eksikliği.
-
Daha 1 sene olmadı ikinci elini bin liranın üstünde sattım
-
ps4 ps3 kadar ileriye dönük değil fıyat zaten bu seviyelerde olması normal parayı oyundan kazanıyorlar bana göre 500tl seviyesinde olması millete oyun satarak para kazanması daha mantıklı
-
TOMBLACK bunu yazdı
ps4 ps3 kadar ileriye dönük değil fıyat zaten bu seviyelerde olması normal parayı oyundan kazanıyorlar bana göre 500tl seviyesinde olması millete oyun satarak para kazanması daha mantıklı
He ya PS3 ne kadar uzun gitti.
-
vr desteği gelmeyeceği için sanırım ama hala gideri var o ayri
-
Ps4 oyunlarını 250 - 300 liraya satıyorlar :) gerçi internet üzerinden ucuza takip edilip 2. El alınıp oynanabilinir. Fiyat cidden güzel.. neredeyse amerika fiyatı..
-
mRBerkay bunu yazdı
Ps4 oyunlarını 250 - 300 liraya satıyorlar :) gerçi internet üzerinden ucuza takip edilip 2. El alınıp oynanabilinir. Fiyat cidden güzel.. neredeyse amerika fiyatı..
Az once bakti 340 arti vergi idi burdan ucuz
-
ps4 oyunu max 75 tlye alırsınız oynarsınız bitirince satarsınız tekrar(donanım haber krdeşlik konusu), almak isteyen kaçırmasın bence
-
Şahsen bulunduğum lokasyonda en yakın alışveriş noktası olduğu için ve fiyatları da hatrı sayılır uygun olduğu için genel olarak tercih ettiğim ticarethane.
Ama hiç bir elektronik ürünü kaliteli değil diyebilirim. Yabi ps4 500 lira bile görsem almam. Elektronik ürün almayıni aldırtmayın : )
-
saposcol bunu yazdı
Şahsen bulunduğum lokasyonda en yakın alışveriş noktası olduğu için ve fiyatları da hatrı sayılır uygun olduğu için genel olarak tercih ettiğim ticarethane.
Ama hiç bir elektronik ürünü kaliteli değil diyebilirim. Yabi ps4 500 lira bile görsem almam. Elektronik ürün almayıni aldırtmayın : )
Saçmaladın hocam. Sony bu cihaz Bim'de satılacak ucuz malzeme mi kullanın dedi çalışanlarına?
Yiyecek ve içecekte dandik bir market olabilir ancak bu halkın bütçesini en iyi çözen markettir Bim.