Önyargılı Olmayın (Hikaye)
-
Asla ÖnYargılı Olmayın
Uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu doğmadan ölmüş, tek başına yaşayan
hamile bir kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda yaralı olarak
bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye başlar. Gelincik kadının yanından bir
an bile ayrılmaz.
Her ne kadar evcil bir hayvan olmasada, oldukça uysallaşır. Bir kaç ay
sonra kadının çocuğu doğar. Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve
yavrusuna bakmak zorundadır. Günler geçer ve kadın bir gün bir kaç
dakikalığına da olsa evden ayrılmak zorunda kalır.
Gelincik ile bebek evde yanlız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer
ve anne eve gelir. Eve geldiğinde gelinciği ve kanlı ağzını görür. Anne
çıldırmışcasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada
içerideki odadan bir bebek sesi duyulur. Anne odaya yönelir Ve odada
beşiği, beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında parçalanmış olan yılanı
görür. -
önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini yok etmekten daha zordur...
-
güzel ama hep aynı şey zeka eksik sadece dsuygusal müdahale var sizde çok daha iyisini yazabilirsiniz.
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------güzel ama hep aynı şey zeka eksik sadece dsuygusal müdahale var sizde çok daha iyisini yazabilirsiniz.
-----------------------------
katılıyorum.... ;) duyguları depreştirmek için yazılan yazılar-- ayrıca önyargı gerçekten çok kötü bişey.. -
başlık böle olmasaydı
- yok artık diyebilridim ama olabilir böyle şeyler arkadaşlar yazık olmuş gelinciğe bende gelincikmi alsam :D
-
ergenliğe yeni girmiş bir kız hamile kalır.Annesi babası ve abisi çok kızar.Kızın ilişkiye girdiini sanan abisi kızın erkek arkadaşını ve kızı öldürür hapse girer.Sorna bir sürü olay ve kız incelenir.Kızlığı bozulmamıştır.Abisi banyoda boşalır ve tabureye menisi sıçrar.Kızda sonra oturunca hamile kalır.Çocuk abisindendir.Daha sonra genç hapisten çıkar ve çıkar çıkmaz kendisini öldürür.
Bu gerçek bir olaydı fakat böylemiydi tam hatırlamıyorum.Gencecik 3 cana ve 4 ebeveyne yazık olmuştur!!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ergenliğe yeni girmiş bir kız hamile kalır.Annesi babası ve abisi çok kızar.Kızın ilişkiye girdiini sanan abisi kızın erkek arkadaşını ve kızı öldürür hapse girer.Sorna bir sürü olay ve kız incelenir.Kızlığı bozulmamıştır.Abisi banyoda boşalır ve tabureye menisi sıçrar.Kızda sonra oturunca hamile kalır.Çocuk abisindendir.Daha sonra genç hapisten çıkar ve çıkar çıkmaz kendisini öldürür.
Bu gerçek bir olaydı fakat böylemiydi tam hatırlamıyorum.Gencecik 3 cana ve 4 ebeveyne yazık olmuştur!!
servik yani rahim ağzı vajinaın 5-7 cm kadar içinde bulunur. öyle meninin üstüne oturmakla hamile kalmakta eskiden hamama gittim hamiel kaldım diyen kocakarıların yalanlarından başka bişey değildir. Bu şekilde meninin üstüne oturmakla hamile kalınmayacağı bilimsel deneylerle ispatlanmıştır. spermin dışrdaki ortamda ölmediğini varsayalım ütüne gelicek kız oturucak sonra 7cm vajinayı geçicek sonra daracıkta nserviksten giricek tüm rahmi geçicek sonra tüplere gelip olrda yumurtayı döllicek ha? rüyasında erkek gördüğünde hamile kalma olasılığı daha yüksektir o kızın -
arkadaşlar zaten ön yargı insanlığın sorunu. Basit bir hikaye böylesi çok var. Hatırlatma olsun bizlere. Birazcık önyargı duvarlaımızı yıkabilsek ne kadar güzel bir hayat yaşanabilir hayal bile edemezsiniz.
-
spermlerin cok hizli hareket ettiklerinide biliyorsunuz umarim. mesela bir kadinin göbek kismina birakilan spermlerin büyük bi hizla vajinaya dogru ivmelemis olduguda bilimsel bir kanittir.. illaki spermlerin vajinanin giris kisminda bile kalmasi tehlikeli oldugu söylendi cünkü spermler vajina icine dogru ivme kazaniyorlar hareketli oldugu icin. bu arada spermlerin acik havaya ciktigi andan itibaren cok kisa bi süre canli kalabiyorlar. bazi insanlarin bünyesine göre degisiyor bu süre.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ergenliğe yeni girmiş bir kız hamile kalır.Annesi babası ve abisi çok kızar.Kızın ilişkiye girdiini sanan abisi kızın erkek arkadaşını ve kızı öldürür hapse girer.Sorna bir sürü olay ve kız incelenir.Kızlığı bozulmamıştır.Abisi banyoda boşalır ve tabureye menisi sıçrar.Kızda sonra oturunca hamile kalır.Çocuk abisindendir.Daha sonra genç hapisten çıkar ve çıkar çıkmaz kendisini öldürür.
Kötü Kedi Şerafettin hikayesi bu :)