Op Olmadan Kanala Topic Atmak
-
beyler op olmadan kanala topic atmanın bir komudu vardı.Kanalda kimse olmayınca istediğin topic atabiliyodun o komudu bilen varsa sölesin lft
-
Kanalda kimse olmayın ca otomatik olarak op oluyorsun zaten böylece topic değiştirme şansın oluyor ama bunun kime ne faydası var? anlamadım :(
-
kanal kayıtLısa nah oLursun hacko kanal kayıtsız oLmalı ki @ oLabilesin... ha kanalın moduna bağlı kanal modu kanala giren şifreli nickleri @ yapmaya ayarLandısa olur...
-
horby saol topic kilidi olmadığı zaman mutlaka işe yarıyor...
-
helal bea
-
Bende işe yarmadı.babanet serverinden giriyorum topic kilidi de, kanalda başka biri de yok.Bu komutu yazınca kanala reconnect çekiyor.Yardım ederseniz iyi sevinirim.
-
bu komut cs nin o anki lagına bağlı eğer cs nin lag ı normal ise bu komut bi moka yaramaz...
-
/hop | /topic #kanal mesaj kanalda kimse olmayacak ve topic kilidi olmayacak götü boklu yerlere atarsin anca
-
konular bayaa bi irc den gidiyor
eskiden boyle bir komut vardi hatirliyan varmi
- nickconflictchangenick -
admin, ircop veya op olmadan istedigimiz kanaldan istedigimiz opu kanaldan atiyorduk. acaip zevkliydi.
hatta kanalda bile olmaniza gerek olmuyordu.
:)
simdiki serverlarda ise yaramiyor ama... -
eskiden warmis duydum ama :) simdi bole bişi yok wersıon ws ws dalgalri değişti :P
-
Mynette ßile Oluyor Süper BiseY
Toplam Hit: 17137 Toplam Mesaj: 15