Opel Corsa Ları Nasıl Bilirsiniz.
-
hocam 1.3 motor + dizel çok az yakar ama şöyle bir olay daha var tek şeritli yolda önünde 60la giden lavuğu sollamak için lavuğun 100m gerisinden yüksek devirle dipgazla anca geçersin güvenip sollamaya yeltenme yani :D 1.3 doblodan biliyorum 2013 model araba hızlanmıyor amk.
-
TheKorsans bunu yazdı
hocam 1.3 motor + dizel çok az yakar ama şöyle bir olay daha var tek şeritli yolda önünde 60la giden lavuğu sollamak için lavuğun 100m gerisinden yüksek devirle dipgazla anca geçersin güvenip sollamaya yeltenme yani :D 1.3 doblodan biliyorum 2013 model araba hızlanmıyor amk.
hocamm neyın kafasını yasıyon senn ? doblo ılee corsayı bırmı tutuyon? doblo agır araba tabı hızlanmaz onlar tıcarıdır guc degıl tork vardır tıkanmaz ama hızlanmazda ama corsa bu hem gucu hem torku var doblonun 1.3 75 beygırlıgı ıle corsanın 1.3 75 lıgı aynımı gıdıyor sanıyorsun?
-
MeTiN_7 bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hocamm neyın kafasını yasıyon senn ? doblo ılee corsayı bırmı tutuyon? doblo agır araba tabı hızlanmaz onlar tıcarıdır guc degıl tork vardır tıkanmaz ama hızlanmazda ama corsa bu hem gucu hem torku var doblonun 1.3 75 beygırlıgı ıle corsanın 1.3 75 lıgı aynımı gıdıyor sanıyorsun?
Gerçi ağırlığı göz önüne almamışım, böyle düşününce mantıklı
-
gel la benim unoyu 10 na al götür
1 sene vizesi var benden önce kazası olmuş bende olmadı ama ufak tefek göçükleri var motoru yeni yapılık 10 k daha yeni benim motosikletten az yakıyo tüplü işlenik
alacaksan gel al götür
-
alman araba seni uzmez.
tatadan 10 kat daha kalitelidir.
fiyati biraz daha asagi cekmeye bak.
-
-
bu araç bu kadar edermi sizce..birde bunların otomatiği sizce nasıl..
-
2005 model tertemiz ford fiesta alınır o paraya.
-
Sorunsuz bir araba,Dizel olmasına rağmen çekişi çok iyi motor sesi yok deneçek kadar az,,gaz pedalına hafif dokunsan dahi arabadaki reaksiyonu/atağı hissedebiliyorsun son olarakta yüksek süratlerde dahi kontrol sende...
-
hocalar yorumlarınız için hepinize teşekkürler.
içim ısındı gibi arayabaya , bugun otosanayinden 2 abi geldi onlar la da ayak üstü konuştuk , opel iyi dediler zaten kendileri full alman arabalarına bakıyorlar , biraz daha para verip polo alabilirsin önerisini yaptıktan sonra çıktılar.
ancak o fiyata pololar hep eski model.
şimdi şunu merak ediyorum ben aşırı hız yapmayacağım. işe gidip geleceğim , yılda bir de uzun yola çıkarım.
her gün 10 tl yol parası veriyorum. 17.1 KM yol ( git gel 34 KM yapar )
tim de çalışıyorum evet bin tl civarı bazen 1200 1300 olabiliyor ( bu ay 1.000 tl sırf prim alan oldu maaşı üstüne )
ailem ile yaşıyorum kiram vs. yok.
bu arac 34 km de ne kadar yakar bana günlük maliyeti ne olur ?