Opel Insignia Alınır Mı?
-
1.6 Egea multijet al
indigniadan uzak dur sanayi 2. Evin olur
-
Tavsiye etmiyorum bir araba parası daha harcadım. Özellikle yağ soğutucu sorunu çok oluyor bir daha kolay kolay düzen tutmuyor. Donanım, konfor, keyif vs çok güzel ama bir kere arıza başladı mı durmuyor..
-
hocam insignia güzel araçtır, fiyat performans aracıdır ama 2011 deyince sıkıntı. eski opel alacağına yeni fiat al daha iyi. veya daha yeni insignia bulabilirsen hani 2019 civarı mesela son alman opellerinden. fiyatı da önemli. insignia'ya passat parası verirsen kıymeti yok.
-
opel fanları bile opellerini sattı.
astra sahibi arkadaşım tüplü olmasına rağmen yakıtına dayanamadı gitti toyota aldı ki toyota motorları da tasaruflu değil.
-
PanxeR bunu yazdı
opel fanları bile opellerini sattı.
astra sahibi arkadaşım tüplü olmasına rağmen yakıtına dayanamadı gitti toyota aldı ki toyota motorları da tasaruflu değil.
Yalnız Opel motorları zaten LPG ile genel olarak uyumsuz. LPG ile kullanılacaksa en iyisi Fiat ve Hyundai.
Geçen Tiktok'ta gördüm herifler hybrid Toyota'ya LPG takıyordu. 😂
-
Kısaca 2011 modeli alınmaz.
-
Milyoner patron 2011'den beri insignia kullanıyor. Ara sıra ulan elalemin patronu Mercedes'lerle geziyor bizim ki neden hala Insignia diyorum ama arabaya binince Mercedes vs çokta gerek yokmuş dedirtiyor.
Konforu yol tutuşu güzel ama 2.0 altına inme bu sefer kasa ağır kalıyor oluk oluk yakar. Bildiğim en büyük kroniği dümdüz bomboş yolda giderken aniden park sensörleri ötmeye başlayabilir.
Panik yapmadan ön plakalığı yerine bastırıyorsun ve uyarılar bitiyor.
Bizimkinin zamanında Opel showroomu vardı 23 sene o işi yaptı bir rivayete göre arabayı özel yaptırmış (6 pistonlu fren 2.5 benzinli motor vs)
Genelinde sorun var mıdır bilmem ama o dediğin paraya Insignia alınır.