Opel Vectra 2.0 Cd
-
e araba denınce hız hız denincdee nitro geliyor adamın aklına :D ne yapsın para BOk tabi :D
-
bazı arkadaslar lafı biryerden anlamıs :) Adam tüp taktırınca hız yapamıcam diyor bende nitro önerdim kötümü a.k ama taktırmasın tüp tüpte kötü a.k....ama eğer paran yoksa 1.6 arabaya binicen abi..oda yok 1.4 :)) KApito ? :)
-
ya hoja diesel takılırmı o arabaya hakkını wer arabannn hakkını!!!
-
hoja dizel olmaz..Onla urascağına arabayı değiştirsin :)
-
slm a kardes gaz daha iyi hemde ucuz deyilmi arabayin kilometeresi 250 diyon o arabayin zamani kecti ya 136 beygir olsada bizim burda 250 300 bin klmertre araba satmaya calisyorlar .. college kardes hakli hiz istiyorsan chip taktir chip takdir beygirini 20 yada 30 beygir yukseltir ve arabayla irgilen filan yani problem filan cikmasin sport model yap (tuning) ... saygilarla;)
-
selamlar arkadaşım
1- 2000 motor opel vectra uzun yolda en az 275 yakar şehir içi 350 yi buluyor nasıl 250 yaktırdın anlamadım :D
2- eğer lpg taktırmayı düşünüyorsan sıralı tip yeni lpg sistemi taktırcaksın ve hidrojen beslemesi olanından ( nos değil) yaklaşım 1.500-2000 maal olur. yakıt 130-150 a iner. ve performansın hiçbişekilde kayba uğramaz.
bi arkadaş kırmızı çizgi var vitesi 5 e kadar atabilirsin falan demiş o çizgi sadece şehir içi hız sınır çizgisidir
bilginize saygılar selamlar -
Sağol detay o dediğinden takdıralım ama araba kalkerken seri kalkarmı yoksa yalpalarmı
-
lan kelvin yalovada nitro basan gördün mü :D bi de yüksek vitesle gidersen iyi olur (şimdilik)
-
Ya adamın profilinde 15 yasında oldugu yazıyo .Bu yasta ehliyetmi veriolar :D
-
Extra Bilgi:adımı boşver soyadımı boşver doğum tarihim 1990 ( BANANE SENİN DOĞUM TARİHİNDEN DİYENLER KÖŞEDEKİ""X"" İŞARETİNE ŞİMDİDEN BASABİLİR ) işim gücüm bilgisayar ve arabadır web tasarımından anlarım aslında ders çalışmayı severim ama nedense 30 dakka dersin başında oturunca uykum gelir ama en büyük sorunum 2 dakika ciddi olamamamdır.1,59 rekorundan sonra bu engeli aşacağıma inanıyorum
Ozel mesaj atmak için tıklayın
Dogum tarihi 1990 bende 90lıyım ama bana araba vermiyolar :(
Toplam Hit: 7775 Toplam Mesaj: 34