Opencart Para Birimi Sorunu
-
Opencart sistemde ürün ekledikten sonra en fazla 999 TL olarak ekleyebiliyorum 1.000 tl'yi kabul etmiyor sistem direk onu 1 TL olarak görüyor. para birimleri kısmından herşeyi denedim fakat çözemedim.opencart tr sitesindede konu açmak için 1 ay geçmesi gerekiyormuş 1 milyarlık ürün eklerken fiyatı nasıl milyar olarak belirleyeceğim ?
-
bende bugun denemeye başladım çok beğendim testlerim sürüyor hocam
Fiyatı: 1000.0000
olarak eklediğinde olmuyormu ?
1000 de eklesen sistem otomatik .0000 ekliyor
1.0000 = 1 TL
10.0000 = 10 TL
100.0000 = 100 TL
1000.0000 = 1000 TL
-
1.000 koyma hocam noktayı virgül olarak algılıyo olabilir sonrasıda sıfır olduğu için ön kısmı alıyo ya 1000 yaz kendisi noktalandırabilir yada 1,000 dene
-
hocam sistem çok güzelde orasını yapamadım malesef.
1.069.096 TL ekleyeceğim.Olmuyor 1 TL olarak alıyor fakat 955.360 TL olarak eklediğimde oluyor.
Para birimleri kısmından 10.00 yapınca bu sefer diğerleride milyar oluyor sadece son ürünün milyar olması gerek hepsi etkileniyor
@ panxer - hocam onuda denedim diğerleri trilyon katmanı oluyor sadece son ürünün milyar olması gerek vallahi çözemedim 2,5 saat oldu :)
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
1.000 koyma hocam noktayı virgül olarak algılıyo olabilir sonrasıda sıfır olduğu için ön kısmı alıyo ya 1000 yaz kendisi noktalandırabilir yada 1,000 dene
-----------------------------hoca düz yazdım 1,000 yazınca olmuyor 1 tl olarak alıyor.
1069096 diye yazdım 1069096.0000 olarak algıladı oda 1 trilyon gibi gözüktü o sondaki 4 sıfırı mecbur ekliyor para birimi kısmında öyle ayarlı çünkü oradan sıfır eksiltince yine default ayar olarak ekliyor.
-
insidae bunu yazdı:
1.069.096 TL ekleyeceğim.Olmuyor 1 TL olarak alıyor fakat 955.360 TL olarak eklediğimde oluyor.
Para birimleri kısmından 10.00 yapınca bu sefer diğerleride milyar oluyor sadece son ürünün milyar olması gerek hepsi etkileniyor
-----------------------------hocam üstte yazdıgım gibi ekledim sonuç

-
PanxeR bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
-----------------------------hocam üstte yazdıgım gibi ekledim sonuç

-----------------------------onuda denedim fakat olmamıstı hocam bi pm gelirmisin bir deneyelim tekrar
-
opencart tr de 1 ay gıbı bır sacmalık var
1 haftadır arada oyle tbt den bır arkadasımızın da yardım etmesıyle oyle oyalanıyordum ortaya
boyle bır sey cıktı
petshop.aduclup.com
kategorileri sabit yamadım 1.5 ıcın moduller yok henuz 1.4.9.3 yada4 yukleyın 1.5.1 surumu cıkmadanda yukseltmeyın bu opencart tr den tasaklı bır uye abımın bana bıraz once soyledıgı.
Para birimleri nerede sitede tl linki verirmisiniz onuda duzenleyelım.Elımden geldıkce opencart konusunda yardımcı olmaya calısırım.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
1 haftadır arada oyle tbt den bır arkadasımızın da yardım etmesıyle oyle oyalanıyordum ortaya
boyle bır sey cıktı
petshop.aduclup.com
kategorileri sabit yamadım 1.5 ıcın moduller yok henuz 1.4.9.3 yada4 yukleyın 1.5.1 surumu cıkmadanda yukseltmeyın bu opencart tr den tasaklı bır uye abımın bana bıraz once soyledıgı.
Para birimleri nerede sitede tl linki verirmisiniz onuda duzenleyelım.Elımden geldıkce opencart konusunda yardımcı olmaya calısırım.
-----------------------------teşekkürler hocam arkadaş PanxeR nicki arkadaş sorunu çözdü. 1.069.096 TL ekleyecektim arkadaş 1069.096 şeklinde yapınca olay çözüldü sistem 1 milyar diye gördü orayı :)
-
hipokondriyak bunu yazdı:
boyle bır sey cıktı
petshop.aduclup.com
-----------------------------hoca eski sürüm yerine en son ama modülsüzü tercih edeyim ben para birimleri için ise türkçe olarak kurduğunda direk TL geliyor
sonradan ekleme düzenleme yapmak istiyorsan
Admin -) Sistem -) Yerelleştirme -) Para birimi
http://srv4.fotocunuz.com/177para.png

-
opencart kullanan müridleri görmek gözlerimi yaşartıyor :)
benim yaptığımda sorun yok :)
1.5 sürümü indiren kişiler tr desteklisini indirsin :)
1.4 deyim ben hala