Openledger Şifremi Unuttum
-
AbdullahAzad bunu yazdıenver bunu yazdı
chrome ayarlarında da gözükmüyor. abi bu nasıl iş cookilerle alakalı birşey mi bu nasıl otomatik giriş yapıyor. allah aşkına bir yol söyleyin
remember me'yi secmissin. cookie'dan giris yapıyor.
yapacak birşey var mı ?
.bin dosyası bi işe yaramıyor mu ?
enver tarafından 20/Ağu/17 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
20 bin az değil. Bence bi keylogger kur temizinden giriş yaparken girilen şifreyi yakalar diye düşünüyorum
-
hocam openledger ile iletisime gecme ihtimalin yok mu ? problemini anlatsan
Password resertleme fln olayi yok mu ?
-
openledger şifreyi unutursanız hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz diyor.
Keylogger bir işe yaramaz çünkü şifrenin bir daha girilmesi lazım ki hatırlasam gircem zaten.
-
enver bunu yazdı
openledger şifreyi unutursanız hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz diyor.
Keylogger bir işe yaramaz çünkü şifrenin bir daha girilmesi lazım ki hatırlasam gircem zaten.
hocam unuttum yerine keşke 20bin dolar aktaracam hesaba şifresini unttum deseydin. Parayı duyunca yardım ederleridi belki.
-
c:/kullanıcı/isim/appdata/local/google/chrome/userdata/default
da olması lazım şifrelerin
-
internetten buldum denedim kendi bilgisayarımda çalışıyor. göstertiyor şifreleri Şifreleri Görmek - Tarayıcı araç çubuğunda Chrome menüsünü tıklayın.
Ayarlar‘ı seçin. Gelişmiş ayarları göster‘i tıklayın. - Kayıtlı tüm kullanıcı adlarının ve şifrelerin bir listesini görmek için “Şifreler ve formlar” bölümünde
Kayıtlışifreleri yönet‘i tıklayın.
-
nukeshore bunu yazdı
internetten buldum denedim kendi bilgisayarımda çalışıyor. göstertiyor şifreleri Şifreleri Görmek - Tarayıcı araç çubuğunda Chrome menüsünü tıklayın.
Ayarlar‘ı seçin. Gelişmiş ayarları göster‘i tıklayın. - Kayıtlı tüm kullanıcı adlarının ve şifrelerin bir listesini görmek için “Şifreler ve formlar” bölümünde
Kayıtlışifreleri yönet‘i tıklayın.
Ek olarak sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp yer imlerinden İçeri aktar deyip gelen ekranda şifreler kısmını da işaretleyip aktarın aktarılan dosyayı parçalama şansı varsa bulunabilir.
ya da
passwords.google.com adresine de bir bakın var mı yok mu
dcpromo tarafından 21/Ağu/17 10:44 tarihinde düzenlenmiştir -