[Opensource] Mirror.Darkedition.Com
-
ev0 'nun kodlarken solo takıldığı, kendi isteğiyle yayınlanmasını istediği paylaşım.
not: Bana soru sormayın dediğim gibi tek başına yazdığı için ne nedir bilmiyorum..
http://rapidshare.com/files/303278326/darkedition.rar.html
-
php blog scripti :)
-
zone-h'dan daha iyi bir sisteme sahip script arkadaşım bilmeden konuşma =)
-
sirhot bunu yazdı:
-----------------------------
zone-h'dan daha iyi bir sisteme sahip script arkadaşım bilmeden konuşma =)
-----------------------------doğrudur :)
resim de atalım
-
peki "php blog scripti :)" bunu yazmanın amacı neydi?
-
teşk. indirelim bakalım
Not: ben bir şey anlamadım yaa bunu kurulumu nasıl acaba -
edit: yanlis anlamisim güzele benziyor ama daha cok fazla geliştirilebilir zamanla..
-
@SeRDaR
kurulum hakkında soru sordum, kurulum için değil php konusunda kendini geliştirmek isteyenler için paylaşılmış. Bunun içinde veritabanı ve kurulum için açıklama paylaşılmamış :/
@Rmk
illaki geliştirilebilir ama yöneticilik yaptığım zamanlarda site web üzerinden değil farklı bir port üzerinden arayüz programları ile yapılıyordu. Pek bi eksiğini görememiştim ben. Senin gördüklerin neler?
-
kurulmadan nasıl geliştirecek kendini merak ediyorum ayrıca php konusunda bilgisi olan bunu kurabilir yani öyle bir mantık mı çıkıyor buradan script güzel ama içnide ne bir sql u var ne birşey nede kurulumla ilgili bilgi böyle olmaz ki
dosyalara eklediği .txt belgesinde sıkıntılarını belirtmiş çokta haklı anlıyorum orada haklı ama şimdi burada kodlara bakıp bakıp vay bee mi diyelim bu mudur amaç -
işleyişiyle ilgili eksikleri giderirseniz..dizayn hos duruyor buaralar bakacak vaktim yok bircok işe bakmam gerekiyor
-
sirhot bunu yazdı:
-----------------------------
peki "php blog scripti :)" bunu yazmanın amacı neydi?
-----------------------------pek anlaşılmıyordu konu