Opera 11.10 Final

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

mobil opera <3

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

operayı nedense sevemedim  mesela bir siteye üye olurken mailini ıvırını zıvırını giriyon yada bir siteye login olurken o txt kutusuna çift tıkladıgında diğer tarayıcılarda nikini gösteriyor daha önce giriş yapdıgın nickleri gösteriyor operada bu olmuyor :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

operayı nedense sevemedim  mesela bir siteye üye olurken mailini ıvırını zıvırını giriyon yada bir siteye login olurken o txt kutusuna çift tıkladıgında diğer tarayıcılarda nikini gösteriyor daha önce giriş yapdıgın nickleri gösteriyor operada bu olmuyor :S

-----------------------------

Operada bunun yerine otomatik giriş sistemi var örneğin xxx adlı bir sitenin üye girişindeki text kutusuna sadece bir kere sağ tıkladığın zaman yukardaki anahtar aktif olunca giriyorsun otomatik olarak (tabi ilk girdiğin zaman şifre-kullanıcı adı vs kayıt etmişsen). Bu önceden girdiğin yerleri göstermemesi adına daha güvenli. Ayrıeten Operadaki hazır form doldurma sistemide mükemmel. Sen önceden tarayıcı ayarlarındaki form bilgilerinde kullanıcı adı şifre isim soyisim posta kodu bilmem neyi tanımlıyorsun daha sonra herangi bir sitede formu doldurmaya geldiğin zaman sadece kutulardan birine sağ tıklayıp önceden tanımladığın form değerlerini sadece birine girdiğin zaman diğer bütün yerleri senin yerine dolduruyor.

Yani Opera bu yöndende gene diğer tarayıcıların anasını beller ocağını söndürür. :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    opera kraldır =) her olanagın olduğunu düşünüyorum operada ama ayarlamak için biraz uğraş gerekiyor. 11.10 bir önceki sürüme göre daha iyi.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

güncelleme yaptım lakin hızlı erişimde gelen resimleri beğenmedim ama alışcaz artık

Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 16