Opera
-
ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------aha bak yine oldu.sistem keyfine göre takılıyor :)
-----------------------------bozukluk bende o zaman :)
-
ya birazda opera tbtye göre güncelleme yapsın :D tüm tarayıcılarda proble yok operanın sorunu :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------ya birazda opera tbtye göre güncelleme yapsın :D tüm tarayıcılarda proble yok operanın sorunu :D
-----------------------------opera düzgün çalışıyodu önceden sonra bi güncelleme yapılmıştı bozulmuştu. o zamandan beri çalışmıyor düzgün biçimde. bi ara hiç metin editörü yoktu :D
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------ya birazda opera tbtye göre güncelleme yapsın :D tüm tarayıcılarda proble yok operanın sorunu :D
-----------------------------opera düzgün çalışıyodu önceden sonra bi güncelleme yapılmıştı bozulmuştu. o zamandan beri çalışmıyor düzgün biçimde. bi ara hiç metin editörü yoktu :D
-----------------------------ahaha doğru :D
bi ara metin editöründen eser yoktu öyle bişey olduğunu bile bilmiyoduk :P
edit:gene yaptı yapacağını :D artık alıştım her mesajı kopyalıyorum göndermeden önce.
Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 20:06'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
Ben opera ile konuya cevap bile yazamıyorum. Metin editörü aktif olmuyor. Eski sürüm kullandığım için mi acaba?
-
bannedolacaz bunu yazdı
Ben opera ile konuya cevap bile yazamıyorum. Metin editörü aktif olmuyor. Eski sürüm kullandığım için mi acaba?
bu mesajı opera ile tek seferde yazdım, yeni alıntı sisteminde gayet düzgün çalışıyo opera,
-
tbt ye chremo ile girim mk. :)
-
mobil olanların çogu opera ile giriyor.
sadece girmek ile kalıyor. her konuya yazıyorum gördükçe bunuda yazayım.
pm atamıyoruz konuya yazamıyoruz alıntı dersen imkansız.
sadece okunuyor.. o metin kutusu bi türlü aktif olmuyor yazılmıyor yazdık diyelim bi şekilde gönder diyince içini boşaltıyo veya belli bi karaktere düşürüyo.
resim mesim eklenmiyo zaten. bi bakılsa keşke.. forumun loginden sonra en çok kullanılan şeyi belkide :)