Operada İstenmeyen Reklam Ve İçeriği Engellemek İsteyen İçeri
-
bilgisayardan anlayan kullanırken rahatlık arayan birisi için zaten opera kullanmak kaçınılamazdır.Firefox ve opera kullanmış birisi olarak opera nın kullanım keyfi kesinlikle firefox da yok.şahsen ben operayı çok güvenli,uyumlu vs. diye değil bu kullanım rahatlığı için kullanıyorum.firefox ilk kullandığım zamandan beri bana hep tutuk geldi.
ayrıca firefox u opera ile karşılaştırabilmek için yani operaya denk olabilmesi için onlarca eklenti kurmanız gerekiyor ve her eklenti sistem kaynağından yiyor.bu durumda "ff3 operadan daha az ram kullanıyor" demek saçmalamaktan başka birşey olmuyor tabi firefox u eklentisiz kullanıyorsanız ayrı.
Evet piyasada onlarca torrent istemci var aynı zamanda onlarca zararlı site,reklam engelleyici progamda var.onlarca indirme yöneticisi de var.Bİr internet explorer kullanıcıs çıkıp "yahu zaten piyasada bir sürü download manager var firefox da olması ne işe yararki" demesi kulağa ne kadar abes geliyorsa işte bu "onlarca mükemmel torrent yazılımı var" cümleside bi o kadar abes.körlemesine bir şeye sahip çıkmak, gerçeği görmeyi engeller arkadaşlar operayı önyargısız olarak en azından bir iki gün deneyin farkı anlayacaksınız
-
hocam şimdi download managerle torrent şeyini aynı kefeye koyma
download managerde zaten cok bi fonksiyon yok
tabi sen benim verdiim linke bakarsan orda belirli kategorilere göre yazılımları değerlendırmışler
operanın süper seed, DHT, UPnP, nat yönlendirme, udp desteği, şifreleme, öncelik ayarlama, webden kontrol var mı ????