Operasyon Başladı
-
Ben 85/4 yaptım Şubat 18de geldim Komando olarak yaptım. Acemilikde ayrıldıgım Hakkariye düşen 2 arkadaşım halen psikolojik tedavi görüyor.Komandoluk gerçekden burada yazmak kadar kolay değil arkadaşlar.
-
Savaş çıksada, gögüs gögüse savaşarak can versem. İntihar çözüm değil a.k
-
Yatagımızda rahat uyuyor isek onların sayesınde allah hepsine yardım etsin
-
arkadaşlar öyle kolay deyil ah yapsam orda olsam la olmuyor adam pisikolojik olarak çök müştür unutmayın tabiki vatan için ama insanın ailesi aklına gelir ben zaten yozgatlıyım yozgat garanti doguya veriyor tüm akrabalarım doguda yaptı askerliği kasımda tacil bozdurcam bende kısmetse gitdecem
-
herkez kolay değil filan diyo, çok fazla hikaye dinledim bizzat pkklılarla çatışmış akrabalarımda var kendi askerinin kafasına silah falan dayamış, orda birbirininin sigarasını içti die birbirini öldüren askerler filan da var diyolar stresten filanda benim gibi ölmek istiyen biri için zor olmaz heralde, çık taşın tepesine mermi yağdır deseler yaparım aq
-
aLLah Vatanımızın BekçiLerine Yardımcı oLsun, DuaLarımız Herzaman OnLarLa
-
Allah yardımcıları olsun.
-
abi cok kolay .. o serefsızlerın besıktekı bebegı oldrdgu aklıma gelırse ole kolay olurki anlatamam ..iple cekıorum askerlğimi
-
gidin arkadaşlar gidin .eskiden analar babalar peygamber ocağı diye yollarlar dı askere.ama şimdi dinle imanla alakası yok askeriyenin.ha şimdi doğal olarak diyeceksinizki : sen askerlik yapmadımı? yaptım evet ,hemde özel harakat timi olarak yaptım.izmir eski foçada .4.tugayda tugayın ortasında bir tane cami var dı. ama namaz kılmak yasaktı.bu nasıl peygamber ocağı? hiç unutmam; eski foçaya ilk geldiğimiz günü,deli bir sersar üstteğmen vardı ,daha nizamiyedeyiz üzerimizde siviller var .petlanton dan bizi çağirttı , o gün gelen c-timlerinin hepsini çimde iştimaya almış ,bizde vadık girdik hiaya ,adam " Lanet foçaya hoş geldiniz dedi , yaaaaat diye bir bağırdı. üzerimiz sivil , çamura yattık , adam hepimizin kafasında botla gezdi çamura buladı üstümüz hepten çamur oldu. haaaa bu arada nizamiye kapısını üzerinde "ALLAH YOKTUR ; PEYGAMBER İZİNDE " DİYE YAZIYORDU
-
20 yildir operasyon yapar dururlar... ara sıra gazlamak iyi oluuo heralde halkı