folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Operasyon Başladı

Operasyon Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek
    Ben 85/4 yaptım Şubat 18de geldim Komando olarak yaptım. Acemilikde ayrıldıgım Hakkariye düşen 2 arkadaşım halen psikolojik tedavi görüyor.Komandoluk gerçekden burada yazmak kadar kolay değil arkadaşlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Savaş çıksada, gögüs gögüse savaşarak can versem. İntihar çözüm değil a.k

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Yatagımızda rahat uyuyor isek onların sayesınde  allah hepsine yardım etsin

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    arkadaşlar öyle kolay deyil ah yapsam orda olsam la olmuyor adam pisikolojik olarak çök müştür unutmayın tabiki vatan için ama insanın ailesi aklına gelir ben zaten yozgatlıyım yozgat garanti doguya veriyor tüm akrabalarım doguda yaptı askerliği kasımda tacil bozdurcam bende kısmetse gitdecem

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    herkez kolay değil filan diyo, çok fazla hikaye dinledim bizzat pkklılarla çatışmış akrabalarımda var kendi askerinin kafasına silah falan dayamış, orda birbirininin sigarasını içti die birbirini öldüren askerler filan da var diyolar stresten filanda benim gibi ölmek istiyen biri için zor olmaz heralde, çık taşın tepesine mermi yağdır deseler yaparım aq
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLLah Vatanımızın BekçiLerine Yardımcı oLsun, DuaLarımız Herzaman OnLarLa

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    Allah yardımcıları olsun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    abi cok kolay .. o serefsızlerın besıktekı bebegı oldrdgu aklıma gelırse ole kolay olurki anlatamam ..iple cekıorum askerlğimi

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sinanfurkan
    sinanfurkan's avatar
    Erkek

gidin  arkadaşlar gidin .eskiden analar babalar peygamber ocağı diye yollarlar dı askere.ama şimdi dinle imanla alakası yok askeriyenin.ha şimdi doğal olarak diyeceksinizki : sen askerlik yapmadımı? yaptım evet ,hemde özel harakat timi olarak yaptım.izmir eski foçada .4.tugayda tugayın ortasında bir tane cami var dı. ama namaz kılmak yasaktı.bu nasıl peygamber ocağı? hiç unutmam; eski foçaya ilk geldiğimiz günü,deli bir sersar üstteğmen vardı ,daha nizamiyedeyiz üzerimizde siviller var .petlanton dan bizi çağirttı , o gün gelen c-timlerinin hepsini çimde iştimaya almış ,bizde vadık girdik hiaya ,adam " Lanet foçaya hoş geldiniz dedi , yaaaaat diye bir bağırdı. üzerimiz sivil  , çamura yattık , adam hepimizin kafasında botla gezdi çamura buladı üstümüz hepten çamur oldu. haaaa bu arada  nizamiye kapısını üzerinde          "ALLAH YOKTUR ; PEYGAMBER İZİNDE " DİYE YAZIYORDU

KULA BELA GELMEZ, HAK YAZMADIKCA; HAK BELA YAZMAZ, KUL AZMADIKCA""
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

20 yildir operasyon yapar dururlar... ara sıra gazlamak iyi oluuo heralde halkı

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 8165 Toplam Mesaj: 54