Operasyon Türkiye: Basın Bildirisi.
-
sansüre dünden razı ne çok insan varmış. düşünüyorum da Mustafa Kemal çıktığında da bir kısım cahil "hayır özgürlük istemeyiz" diye bağırıp çağırmış, sebep olarak uyduruk bahaneler bulmuş ve hatta tutsak olarak kalabilmek için çatışmıştı.
-
ben de haber olarak paylaştım da yayınlanmadı :)
-
Anonymous ve Türk katılımcıları seçimden sonra çeşitli gov.tr lere belki ticari işletmelere dahi saldıracak. Bu saldırılardan dolayı ticari olarak canı yanan şirketler olsa dahi devletin bu saldırılar karşısında sansürü devre dışı bırakacağını düşünmüyorum. Çünkü devlet her zaman güçlü olduğunu göstermek için devlettir. Bu sansür maalesef iç hukuk yollarıylada aşılamaz hepsinin başına Bülent Arınç'ın arkadaşları geldi. Ancak AIHM'den alınacak bir karar...
-
Bizim Türkler bazı şeyleri çok büyütüyor,
Öncelikle yapılan ataklar belli bir plana göre gitmiyor hatta operasyonun Türkiye ayağındakiler son ana kadar operasyon yapılacaağını dahi bilmiyor.
Bu bildiriyi yazıp yayımlıyanlar operasyon başladıktan sonra herkesle birlikte herkesle birlikte öğreniyorlar ve brlli bir hedef yok herkes farklı bir hedef öneriyor Latelarus denen anon şu diyor o siteden bu siteye geçiliyor vs.
Bildirinin tamamını okudum kolpa dolu ciddiye alınıcak bir tarafı yok.
Aşağıdaki linkte yabancı bir anonla yapılan röportaj var samimi bir şekilde olduğu gibi anlatmış adam abartmadan, gerçek bilgi için bu roportajı okuyun derim.
http://turk.internet.com/portal/yazigoster.php?yaziid=32737