Operasyon Türkiye Başladı
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam adam tasakli bir hackerdir, dogru, arada sirada anony'ede destek veriyordur dogru. Ispanyollarda yakalamistir dogru. Ama anony'nin temsilcisi diye birsey yok ki :) Bir hiyerarsi, bir liderlik , bir isim , hicbirsey yok :) Neyi yakaliyorlar :D
-----------------------------Bu işin sen lidersiz başsız isimsiz yapıldığını nasıl düşünüyosun anlamıyorum :S
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
Hocam adam tasakli bir hackerdir, dogru, arada sirada anony'ede destek veriyordur dogru. Ispanyollarda yakalamistir dogru. Ama anony'nin temsilcisi diye birsey yok ki :) Bir hiyerarsi, bir liderlik , bir isim , hicbirsey yok :) Neyi yakaliyorlar :D
-----------------------------Bu işin sen lidersiz başsız isimsiz yapıldığını nasıl düşünüyosun anlamıyorum :S
düşünmüyoruz zaten öyle :F
medya kötülemek için öyle haberler yapıyo -
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------cunku alismissiniz birilerine takilip gitmeye. tipki cobana itaat eden koyunlar gibi. garip geliyor size bu durum normaldir. Turgut Ozal'in deyimiyle "alisirsiniz, alisirsiniz.."
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hocam adam tasakli bir hackerdir, dogru, arada sirada anony'ede destek veriyordur dogru. Ispanyollarda yakalamistir dogru. Ama anony'nin temsilcisi diye birsey yok ki :) Bir hiyerarsi, bir liderlik , bir isim , hicbirsey yok :) Neyi yakaliyorlar :D
medya kötülemek için öyle haberler yapıyo
-----------------------------Hehee Türkiyedeki olan olay İspanyanın çok sikindeydi ya, götüne sokacaklar Türkiyedeki sansürü doğru şimdi bu grubu kötülüyolar :S Haberi yapanda Cnn bu arada ,)
-
Hoca , haberi okuma ozurlumusun. Adama orada apayri suclamalar yapiliyor. Tr'ye nereden bagladin olayi. Medya zaten sicti sicacagi kadar. yok internet cokecek tamamen falan diye ,yeterince grubun uzerinde karapropaganda yapti :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hoca , haberi okuma ozurlumusun. Adama orada apayri suclamalar yapiliyor. Tr'ye nereden bagladin olayi. Medya zaten sicti sicacagi kadar. yok internet cokecek tamamen falan diye ,yeterince grubun uzerinde karapropaganda yapti :D
-----------------------------Bana mı bu yazın senin ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
medya kötülemek için öyle haberler yapıyo
-----------------------------Hehee Türkiyedeki olan olay İspanyanın çok sikindeydi ya, götüne sokacaklar Türkiyedeki sansürü doğru şimdi bu grubu kötülüyolar :S Haberi yapanda Cnn bu arada ,)
-----------------------------İspanya'nın adamları yakalamasının sebebi Türkiye'ye yapılan saldırılar değil anonymous zaten başka sebeplerden de aranan bir grup.Cnn'de başka haber çıksa bunlar zaten yabancı Türkiye'yi kötülüyor dersiniz anonymousla ilgili çıkınca hemen güvebilir kaynak olmuş cnn.
-
Acikliyorum, yeter artik.
Anony grubunun arkasinda MOSSAD var :)
-
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Acikliyorum, yeter artik.
Anony grubunun arkasinda MOSSAD var :)
-----------------------------şerefsizim benim aklıma gelmişti :|