Operation Harun Abi ( İnci'nin 1 Nisan Şakası )
-
Güzel bir şaka yapmışlar keyifle takip ettim güldüm : ))
-
yaşam dediğin böyle işte altını şer incisi ker ...
birinci nesil döver -
otobüs durağı mı kardeş orası anlamadık ki neyin ne olduğu kimin kimi beklediği falan? resimlerde de anlaşılmıyo ne olduğu?
-
o bu değilde
http://inci.sozlukspot.com/w/1-nisan-harun-abi-gunu-caps-merkezi/
şu çok fena ya mutlaka bakın -
Cok yaratıcılar ya :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
operasyonun adı hakkında kısa bilgi.
sözlüğün efsanelerinden nam-ı diyar suzan, inci'deki "ay vajişimmmmmm/ufff memelerim/" temalı entrylerin mimarıdır. yine bu tarz entryleri girdiği bir başlıkta suzan'ın gerçek ismini ve cinsiyetini öğrenen efsane @2'lerden biri bu başlığın altına,
"hoşgeldin harun abi" yazmıştır. ve inci'nin efsane mottoları arasına girmiştir.
-----------------------------öldürdün beni gülmekten ya:DD:D:DDD fikirde iyimiş baya:D
-
güzel bir fikir.. böyle bir fikir şeytanın aklına bile gelmez yaf. Helal ne diyim. Bir sürü sazan toplamışlar büyük başarı.
-
lepusmorris bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
operasyonun adı hakkında kısa bilgi.
sözlüğün efsanelerinden nam-ı diyar suzan, inci'deki "ay vajişimmmmmm/ufff memelerim/" temalı entrylerin mimarıdır. yine bu tarz entryleri girdiği bir başlıkta suzan'ın gerçek ismini ve cinsiyetini öğrenen efsane @2'lerden biri bu başlığın altına,
"hoşgeldin harun abi" yazmıştır. ve inci'nin efsane mottoları arasına girmiştir.
-----------------------------öldürdün beni gülmekten ya:DD:D:DDD fikirde iyimiş baya:D
-----------------------------aynen :D:D:D:D koptum la sesli güldüm
-
gokayortaburun bunu yazdı:
Ne yaratıcısı hoca be tbt olarak bu işlerle uğraşşak piyasada bizden iyisi olamaz . burdaki kadar daşşak potansiyeline sahip üye hiç bi sitede yok .bide inci mi dir nedir liseli kavatlar durmadan birbirine sövüyor bundanda zevk alıyorlar çok ilgniç.:S -
AciyaGulmek bunu yazdı:
gokayortaburun bunu yazdı:
Ne yaratıcısı hoca be tbt olarak bu işlerle uğraşşak piyasada bizden iyisi olamaz . burdaki kadar daşşak potansiyeline sahip üye hiç bi sitede yok .bide inci mi dir nedir liseli kavatlar durmadan birbirine sövüyor bundanda zevk alıyorlar çok ilgniç.:S
-----------------------------haklı olabilirsin belki hocam ama önemli olan yapabilmek değil yapmak. :)