Operatörlerde Ne Kadar Paranız Kalmış Öğrenin
-
https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir
Giriş Yapın.
İnternet sağlayıcılarından, telefon sağlayıcıları, hatta tv sağlayıcılara kadar olan tüm ödemeler ve alacak listesi karşınızda.
Benim 2 lira 30 kuruş nasıl olduysa Avea'da kalmış. Acımadım çektim. 2 basımlık öğrenci pasosu. Boru mu ?
-
Yine verecekliyim a.q,
-
aha babamın 8 lira alacağı varmış üstüne 2 lirada ben ekleyim steama aktarırım iyi oldu bu eyv hocam
-
Hocam, başlıklarını keyifle takip ediyoruz.
Nereleri takip ediyorsun, nasıl bir sistemin ve takip listen var bunu paylaşma olanağın var mıdır? Ne zaman gündemde bir şey olsa, zınk diye pek çok teknolojik şeyi senden duyuyoruz. :)
Bize balık vermeyi de öğretirsen çok şukela olur.
-
Austen bunu yazdı
Hocam, başlıklarını keyifle takip ediyoruz.
Nereleri takip ediyorsun, nasıl bir sistemin ve takip listen var bunu paylaşma olanağın var mıdır? Ne zaman gündemde bir şey olsa, zınk diye pek çok teknolojik şeyi senden duyuyoruz. :)
Bize balık vermeyi de öğretirsen çok şukela olur.
Tabi ki.
Günlük olarak ziyaret ettiğim siteler :
http://www.phonearena.com/news
Ayrıca Youtube'da yerli ve yabancı çoğu kanal takip ediyorum. İngilizcem kıtta olsa az çok bir şeyler anlamaya çalışıyorum.
-
TTnetten hem alacaklı hem borçluyum amq 2011 yılına ait 39 TL alacağım var 2014 yılına ait 79 borcum varmış piçler birde üstüne dosya masrafı o bu ekleyip 344 tl yapmışlar ben bu 39 tl olan alacağımı faizlendiremiyor muyum :) kafa kafaya getirsekte giren çıkan bişey olmasa
-
sRcN bunu yazdı
TTnetten hem alacaklı hem borçluyum amq 2011 yılına ait 39 TL alacağım var 2014 yılına ait 79 borcum varmış piçler birde üstüne dosya masrafı o bu ekleyip 344 tl yapmışlar ben bu 39 tl olan alacağımı faizlendiremiyor muyum :) kafa kafaya getirsekte giren çıkan bişey olmasa
İşte klasik Türkiye saçmalığı. Kendi alacaklarına faiz işletiyorlar ama seninkine işletmiyorlar. Kaldı ki 5 yıl olmuş. Seni taahhütlü posta ile uyarmaları gerekirdi, en azından telefon açsalardı amk tüm iletişim bilgileri zaten ellerinde.
-
Ttnet te 67 lira alacağım, avea da 79 lira borcum çıktı, zarardayım.
-
mkyb bunu yazdısRcN bunu yazdı
İşte klasik Türkiye saçmalığı. Kendi alacaklarına faiz işletiyorlar ama seninkine işletmiyorlar. Kaldı ki 5 yıl olmuş. Seni taahhütlü posta ile uyarmaları gerekirdi, en azından telefon açsalardı amk tüm iletişim bilgileri zaten ellerinde.
bunun peşine düşüp fifti fifti yapmak lazım :)
-
hiç bir yerde bir hesabım bir şeyim yokmuş e-devlete bir girdim ulan hiç bir şey yok ceza dava borç morç devletin gözünden ot insanım :D
-
Uzerime acilan hatlari surekli kontrol ediyordum. Fakat bu listelerde benim olmayan gecmis tarihli acilmis ve kapatilmis hatlar gozume carpti. Resmi bayiden almistim hatlarimi hep. Btk nin sorgulama seyi oldugundan beri sorguluyordum. Bu numaralar orada da gozukmedi hic. Ne sikim is bu arkadas?