folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Operatörlerde Ne Kadar Paranız Kalmış Öğrenin

Operatörlerde Ne Kadar Paranız Kalmış Öğrenin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir

Giriş Yapın.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

İnternet sağlayıcılarından, telefon sağlayıcıları, hatta tv sağlayıcılara kadar olan tüm ödemeler ve alacak listesi karşınızda.

Benim 2 lira 30 kuruş nasıl olduysa Avea'da kalmış. Acımadım çektim. 2 basımlık öğrenci pasosu. Boru mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yine verecekliyim a.q,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

aha babamın 8 lira alacağı varmış üstüne 2 lirada ben ekleyim steama aktarırım iyi oldu bu eyv hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hocam, başlıklarını keyifle takip ediyoruz.

Nereleri takip ediyorsun, nasıl bir sistemin ve takip listen var bunu paylaşma olanağın var mıdır? Ne zaman gündemde bir şey olsa, zınk diye pek çok teknolojik şeyi senden duyuyoruz. :)

Bize balık vermeyi de öğretirsen çok şukela olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Hocam, başlıklarını keyifle takip ediyoruz.

Nereleri takip ediyorsun, nasıl bir sistemin ve takip listen var bunu paylaşma olanağın var mıdır? Ne zaman gündemde bir şey olsa, zınk diye pek çok teknolojik şeyi senden duyuyoruz. :)

Bize balık vermeyi de öğretirsen çok şukela olur.

Tabi ki.

Günlük olarak ziyaret ettiğim siteler :

http://www.donanimhaber.com/

http://shiftdelete.net/

http://www.phonearena.com/news

Ayrıca Youtube'da yerli ve yabancı çoğu kanal takip ediyorum. İngilizcem kıtta olsa az çok bir şeyler anlamaya çalışıyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

TTnetten hem alacaklı hem borçluyum amq 2011 yılına ait 39 TL alacağım var 2014 yılına ait 79 borcum varmış piçler birde üstüne dosya masrafı o bu ekleyip 344 tl yapmışlar ben bu 39 tl olan alacağımı faizlendiremiyor muyum :) kafa kafaya getirsekte giren çıkan bişey olmasa 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

TTnetten hem alacaklı hem borçluyum amq 2011 yılına ait 39 TL alacağım var 2014 yılına ait 79 borcum varmış piçler birde üstüne dosya masrafı o bu ekleyip 344 tl yapmışlar ben bu 39 tl olan alacağımı faizlendiremiyor muyum :) kafa kafaya getirsekte giren çıkan bişey olmasa 

İşte klasik Türkiye saçmalığı. Kendi alacaklarına faiz işletiyorlar ama seninkine işletmiyorlar. Kaldı ki 5 yıl olmuş. Seni taahhütlü posta ile uyarmaları gerekirdi, en azından telefon açsalardı amk tüm iletişim bilgileri zaten ellerinde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Ttnet te 67 lira alacağım, avea da 79 lira borcum çıktı, zarardayım.

Bu zamanlar; kendimizi ait hissettiğimiz yıllarda olmadığımızı farkettiğimiz zamanlar. Keşke 80 sene önce doğup, 20 sene önce ölseydik.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

İşte klasik Türkiye saçmalığı. Kendi alacaklarına faiz işletiyorlar ama seninkine işletmiyorlar. Kaldı ki 5 yıl olmuş. Seni taahhütlü posta ile uyarmaları gerekirdi, en azından telefon açsalardı amk tüm iletişim bilgileri zaten ellerinde.

bunun peşine düşüp fifti fifti yapmak lazım :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hiç bir yerde bir hesabım bir şeyim yokmuş e-devlete bir girdim ulan hiç bir şey yok ceza dava borç morç devletin gözünden ot insanım :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Uzerime acilan hatlari surekli kontrol ediyordum. Fakat bu listelerde benim olmayan gecmis tarihli acilmis ve kapatilmis hatlar gozume carpti. Resmi bayiden almistim hatlarimi hep. Btk nin sorgulama seyi oldugundan beri sorguluyordum. Bu numaralar orada da gozukmedi hic. Ne sikim is bu arkadas?

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 4600 Toplam Mesaj: 46
operatör