Operatörlerden Alınacak Telefon Tavsiyesi
-
Hmm . Anladım hocam. ok teşekkür ederim eğer öyle ise bende gidip alayım bari.
-
FoKMaN bunu yazdı:
-----------------------------
Vodofone da satılan wildfire da sim lock var. Ama dealextrme de 3$ a universal sim var. SIm kartın üzerine takip kartı öyle takıyorsun çalışıyor. Fakat deneyen birinden öğrenmek lazım. YAda 50 liraya kırdırcaksın. Ama aklımda olsun Android 2.3 daha her yerde kırılmıyor.
-----------------------------oncelikle telefon suan bende 10 gündür kullanıyorum ve sim lock filan tamamen hayal ürünü öyle birşey yok
telefon güzel ben pederin kamu hattını vodafona geçirdim öyle aldım
@panxer
olm istersen alabiliyorsun senin tarifen uyuyor 10 lira fark veriyorsun her ay
hattınız yoksa yada şartları sağlamıyorsa kredi kartı ile alıyorsunuz
ilk yıl 360 lira çekiyorlar örneğin genç avantaj aldınız 500dk 5bin sms olanı 25 lira fatura bedeli 10 lira cihaz için etti sana 35 lira her ay 360 peşin verdiğin için 5 lira gibi bi ücret geliyor faturan ilk yıldan sonra 1 yılda aylık 35 lira fatura bedeli ödüyorsun yani tek fark adamlar ilk yılın ücretini peşin alıyor kapora gibi bişi
-
Çok güzel olmuş. Bakalım bugun cıkıp bır sorayım telefonculara benım 5800ı verırım karttanda cektırdımmı olay tamamdır :) Pekı stok durumları ne genel orta boyuttakı vodafone bayıılerın yanı gıder gıtmez .at diye verirler mi sence?
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Çok güzel olmuş. Bakalım bugun cıkıp bır sorayım telefonculara benım 5800ı verırım karttanda cektırdımmı olay tamamdır :) Pekı stok durumları ne genel orta boyuttakı vodafone bayıılerın yanı gıder gıtmez .at diye verirler mi sence?
-----------------------------hea veriyorlar ama tavsiyem siyah alma tam böyle canlı siyah durmuyor mat bi rengi var sikindirik bişi gri aldım ben gayet memnunum :F
-
olayın hat-kontrat-sözleşme gibi abonelik kısımlarıyla çok ilgili değilim ama alacağın telefon kesinlikle vodafondan wildfire s olsun.