Operatörlerden Para İadelerinizi Almayı Unutmayın
-
Mustafa bunu yazdı
Operatörler telsiz kullanım ücretlerini her sene yılbaşında peşin olarak devlete öder, sonra taksitle her ay aboneden alır.Zaten numaranı taşıdığın için Turkcell senden 1 sene boyunca telsiz kullanım ücreti almayacak hocam.
Hmmm bizim 5 TL ondan daha düşmedi yanı :D iyimiş o :)
-
avea dan turkcell e geçmek için ya piyango kazanmış olman lazım yada maaşına zam :)
-
PanxeR bunu yazdı
avea dan turkcell e geçmek için ya piyango kazanmış olman lazım yada maaşına zam :)
Yok hacı gecen konu actım ya :) 25 TL muhabbetı :)
250 heryone +
250 turkcelle +
1.000 sms heryone +
1.000 sms turkcelle +
2gb ınternet +
100 mb ınternet +
100 mb ınternet
alayı 25 TL / Ay
:) -
JiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
250 heryone +
250 turkcelle +
1.000 sms heryone +
1.000 sms turkcelle +
2gb ınternet +
100 mb ınternet +
100 mb ınternet
alayı 25 TL / Ay
:)Bunların hepsi mi 25 tl ?
-
sensiz_aglamam bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
250 heryone +
250 turkcelle +
1.000 sms heryone +
1.000 sms turkcelle +
2gb ınternet +
100 mb ınternet +
100 mb ınternet
alayı 25 TL / Ay
Aynen ;)
JiggSaw tarafından 30/Nis/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir
Bakınız : http://www.tahribat.com/Forum-Her-Yone-250-Dk-Turkcell-250-Dk-Heryone-1000-Sms-2-Gb-Internet-Lariyla-Beraber-25-Tl-193714/ -
sensiz_aglamam bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
250 heryone +
250 turkcelle +
1.000 sms heryone +
1.000 sms turkcelle +
2gb ınternet +
100 mb ınternet +
100 mb ınternet
alayı 25 TL / Ay
benim Avea her yöne 500 dakika her yöne 1000 sms 1 gb internet 23 TL ve konuştukça kazanıyorum da.
-
PanxeR bunu yazdı
bende şaşırdım turkcelle geçiş mi yapılır diye.
ben kullanmıyorum ama herkes iptal ettiriyor pahalı diye. üstelik dünya borcu varmış bir mühendis tanıdığım staj yapmıştı yakında batar diyordu.
avea iyi durumda maddi olarak dedi. hem bimcell, pttcell aveaya bağlıymış. asıl ucuz onlar.
kardeşim bimcelle geçti arkadaş pttcel kullanıyor. akşama kadar konuş eksilmiyor.
ben çok istikrarlı olduğumdan aveada kaldım zaten hiç sevmem telefon işlerini. özellikle dakika başı numara değiştirenlere öyle gıcığım anlatamam.