folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Opera"Ya Aşık Oldum :)

Opera"Ya Aşık Oldum :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    dediğin doğru a4tech eğlenceli ve aynı zamanda hızlı.sanki mortal kombatta kombo ya da brutality çeker gibi sağa basılı aşağı yada ileri yukarı mouse la işleri hallediyorsun.bi de ben mouse un fonksiyon tuşlarını deli gibi kullanıyorum klavyeyi de bazen kullanmak gerekior haliyle, kalıyorum öyle.dur ya biraz da aşağı yukarı yaparak işimi bitirseydim diye.[sanki sayfaya yazıyı o yazacak o kadar beklenti içinde de olmamak lazım tabi :) ].neyse bak diğer özelliklerden gizli parola sihirbazı,notlar, hızlı ilerleme ve daha birçok özellik için görsel veya yazılı olarak anlatılmış dökümanlardan yararlanabilirsin.

http://www.opera.com/features

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    zumsuk ön yargılı olmayayım ama hiç zannetmiyorum ki operadan iyi olsun onunla boy ölçüşebilsin.hehuhe =) yine de sağol bakacağım şimdi.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    zumsuk dediğin slimbrowser a baktım ie ve opera kırması.zaten Internet Explorer'ın motorundan yararlanarak çalışıyor.şunu söylebilirim ki ie den kesinlikle iyi ama operaya yetişmesi zaman alır. =) önyargıyı hiiiiiiiç sevmem ama biliyoruz be kardeşim kaliteyi.boşuna dememişim ona yetişemez diye.o en hızlısı.yine de bir alternatif öğrenmiş oldum sağol.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    şimdi başlık opera ya aşık oldum ve ben de opera yı övdükten sonra arada ''Bence slim browserde süper'' diye cümle kurunca ilk izlenim slimbrowser ı yüceltme gibi algılanılır ki ben esprisine de söyledim bu kıyaslama ve önyargılı olmayayım lafını.yanında da hehuhe =) ifadeleri vardı farkındasın.''yine de bir alternatif öğrenmiş oldum sağol.'' diye de tekekkür de ettim. ayrıca ben senin daha önce formlarda ''Benim favorim 1.opera 2.slimbrowser ama firefoxu sevmedim.'' dediğini nerden bileyim...senin yazma ihtimalin var da benim onu okumama ya da hatırlamama gibi bir ihtimalim yok mu? =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    of zumsuk of mizah anlayışına senin hehuhu =) ifadelerini anlamadın gitti.formu kirletmenin manası yok da söylemeden geçemeyeceğim. ''altı üstü slimbrowserde iyi dedin'' evet bende artislik yapıp yok o da iyi değildir gibi kesin bi ifadeyle artislik olsun diye hemen atladım.inceledikten sonra da fikrimi söyledim zaten.dibin çıksın yahu... bu arada operayı 1. planda tuttuğunu öğrenmiş oldum ve buna sevindim.kal sağlıcakla. [bana izah mizahı bozar lafını da uygulattın ya helal olsun :)]

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TanHu
    TanHu's avatar
    Erkek
    arayüz güzelliği, hız, güvenlik gibi üstün özellikleri ( irc yi saymıyorum o ayrı bi hoşluk) opera yı diğer browserların default halinden bir kaç adım öne çıkarıyor ama evt bir AMA var benim gibi eklenti manyağı bir firefox kullanıcısı iseniz ve 2-3 sn geç açılan browser canınızı sıkmıyorsa firefox+ eklentiler ( 15 tane var) sizin en iyi tercihiniz olacaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Opera kullanıyordum bir aralar ama o kadar bıktırdı ki.Bırak arttık beni kullanma dedirtti a.q

Haberturk te menüdeki ikonlara basamıyorsun bile a.q Sikmym böle tarayıcıyı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    2005 konusu :))

Ayrıca opera falan hikaye. Mozilla Firefox kullanın. Hız, güvenlik, stabilite ;))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    sie
    opera+ubuntu hade naş naş :))

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası