Oppo Find 7 Ve One Plus One Hakkında
-
salihgs bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Götüreceksin bir telefoncuya adam değiştirip geri verecek.Adamına göre 15-20 lira işçilik parası alır.Ek olarak Xiamoi markası Eylül ayı gibi Türkiye'ye geliyor.
hmm türkiyeye gelince şimdiki gibi fiyatı avantajlı olur mu peki hocam mesela şimdi 350 dolar 750 lira gibi bir fiyata geliyor
resmi olarak türkiyeye geldiğinde algısı vergisi 1.000 tl yi geçer.
-
Oppo find 7 de mi davetiye ile satılıyor?
oneplus davetiye bulsam hemen alıcam.. davetiye vericek olan var mı :)
-
oppo davetiye ile degil hocam ama o biraz pahali oppo 550 dolar civarinda. one plus one 350 dolar
-
İki cihaza da baktım , İkisi de güzel cihazlar ...
Oppo da iyi ama ben olsam OnePlus1 alırdım ... Daha ağır bastı :) -
JiggSaw bunu yazdı
Oppo da iyi ama ben olsam OnePlus1 alırdım ... Daha ağır bastı :)ne açıdan ağır bastı hocam ?
-
salihgs bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Oppo da iyi ama ben olsam OnePlus1 alırdım ... Daha ağır bastı :)ne açıdan ağır bastı hocam ?
En Basiti Şu Tabloya bakarsan 299$ olan OnePlusOne daha mantıklı gelecektır ... Oppo için 600$ vermeye degmez aradakı gözle görülür tek adam akıllı fark ekran çözunurlugu var o da zaten One dakı 1920x1080 fazlasıyla işini görecektir ...
Diğer türlü ortalama boyutlar aynı ... Ortalama ekran aynı ... İşlemci Aynı , Ram Aynı .... Kamera aynı , batarya aynı , vss vss ...
(aynı derken illaki küçük farklar var bırbırınden üstün ama ne one dakı fazlalık oppo yu ezecek kadar ustun ne de oppo dakı one dan fazla deger katar)
Şu Tabloyu Bi incele derım ve İmkanın varsa One+1 ın 64gb modleını tavsıye ederım ...
-
JiggSaw bunu yazdısalihgs bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
En Basiti Şu Tabloya bakarsan 299$ olan OnePlusOne daha mantıklı gelecektır ... Oppo için 600$ vermeye degmez aradakı gözle görülür tek adam akıllı fark ekran çözunurlugu var o da zaten One dakı 1920x1080 fazlasıyla işini görecektir ...
Diğer türlü ortalama boyutlar aynı ... Ortalama ekran aynı ... İşlemci Aynı , Ram Aynı .... Kamera aynı , batarya aynı , vss vss ...
(aynı derken illaki küçük farklar var bırbırınden üstün ama ne one dakı fazlalık oppo yu ezecek kadar ustun ne de oppo dakı one dan fazla deger katar)
Şu Tabloyu Bi incele derım ve İmkanın varsa One+1 ın 64gb modleını tavsıye ederım ...
evet bu tabloya göre one plus mantıklı ancak benim kafamdaki handikap bataryasının çıkmaması ve radyosunun olmaması bunun içinde 150 dolar verilmez herhalde.
-
360 dolara bana oneplusone getirebilecek var mı? yani normal fiyatına. komisyon istemeden.
varsa lütfen ulaşsın.