Optimus Prime Gerçek Oldu!
-
evet ama optimusu biz erken davranmazsak anca amerikalılar yapar sonrada çinlilerde fotoraflarını falan çekip kopyasını yapar ancak optimmus yada optixus falan olur vede onunda pek uzun ömürlü olucağını sanmam
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
yapılmıcak birşey değil zaten.. espirisine dedim..
insansız hava aracındaki teknolojiyi yüklesinler..Ve 2 3 milyar dolarlada ..Teknik detaylarını hazrılasınlar tamadır.. maliyet çok olcak ve ortaya çıkan hayvan bi b*k a yaramıcak :)
-----------------------------:D zenginlere gösteriş meraklılarına hava atmak için yeni bir oyuncak üretilmiş olur.. Bence çok para var bu işte, projeleri çıkartıp yapıma başlasak baya müşterisi çıkar.. 2-3 milyon dolara 500 bin dolar kar koysak yeter :d
-
Knightkib bunu yazdı:
emre_gss bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
önemli olan tek tuşla toparlanıp sürülebilen tıra dönüşebiliyormu :D onu yapsınlar tamam diyecem..
onu yapınca ne dersin bilmem ama senin bu lafına ben OHA diyorum .. düğer tuşa basıncada jet motoru çıksın.. 3. tuşa basıncada otomatik pilota geçsin :)
-----------------------------:) Teknoloji geliştikçe olmayacak birşey degil bence..
1966ta yayınlanmaya başlayan Star Trek dizisindeki fikirlerden günümüz teknolojisine getirilenlere bakalımı ?
Cep telefonu
PDA
LCD Dev ekran Tvler
Otomatik kapı sistemi
Video Konferans Görüşme
Bayıltıcı silah
Kablosuz kulaklıkŞimdilerde bize okadarda ileri gelmeyen bu teknolojiler 60 lı yıllarda OHA denecek cinsten teknolojilerdi :)
-----------------------------ışınlamayı napacaz ??
-
:) Teknoloji geliştikçe olmayacak birşey degil bence..
1966ta yayınlanmaya başlayan Star Trek dizisindeki fikirlerden günümüz teknolojisine getirilenlere bakalımı ?
Cep telefonu
PDA
LCD Dev ekran Tvler
Otomatik kapı sistemi
Video Konferans Görüşme
Bayıltıcı silah
Kablosuz kulaklıkŞimdilerde bize okadarda ileri gelmeyen bu teknolojiler 60 lı yıllarda OHA denecek cinsten teknolojilerdi :)
ışınlamayı napacaz ??
zamanla oda olacak . Hem düşünsene bundan 100 yıl önce bildigin kılıç klakan savaş yapılıyordu.Şimdi herkes birbirini katlediyor. yada ilk çaglarda bildigin taş kullanıyordu insan yaw .