Öpücük Ders Videosu - Öpücük Kiti Muah
-
kıskanmayalım beyleeer :)
-
Hocam şimdi çok faydası oldu desem yalan olur. Bana bir sorsaydın taktikleri anlatırdım yani videoya gerk yok... :D
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
anası babası yok mu bu kızın ya arkadaş türk kızı bu tarz videoları paylasıcak kıvama ne ara geldi Allah çoluğuma çocuğuma vermesin (tamam bunlar ne ki devede kulak yine de... neyse)
-----------------------------yıl 2011 yık hoca böyle şeyleri. zaten video da daha fazla şey bekliodum azı çıktı x)
öpüşmek degil öpüşmemek bir hata
-
MaTRiXe bunu yazdı:
anası babası yok mu bu kızın ya arkadaş türk kızı bu tarz videoları paylasıcak kıvama ne ara geldi Allah çoluğuma çocuğuma vermesin (tamam bunlar ne ki devede kulak yine de... neyse)
-
Cia bunu yazdı:
kıskanmayalım beyleeer :)
-----------------------------olan var olmayan var, nası kıskanmayalım :| :P
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
MaTRiXe bunu yazdı:
-
hatun taşşş. video bir halta benzememiş komik olmaya çalışırken bol bol saçmalamışlar
-
Hatunun gozlerı şaşı
-
MaxeL bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------walla geçen gün yiyiştim kızla :D harikaydi yarında yiyişcem xD
-----------------------------çok açık sözlüsün
-
yıl 2011 yık hoca böyle şeyleri. zaten video da daha fazla şey bekliodum azı çıktı x)
öpüşmek degil öpüşmemek bir hata
yılla ne alakası var yıllar içinde gelişimi kültürel teknolojik gelişimin ilerlemesi gerekiyo zaten tepkim direk öpüşmelerine degil bunu bu şekilde yayınlamalarına evli çift de olsa göstere göstere öpüşmesini(yiyişmesini) yadırgarım lütfen geçiniz ortam gördüm iması içeren aşın kendinizi yıkın tabuları gibisinden söylemleri bu tarz bişeyi video resim vb gibi şeylerle kalıcı hale getirmek batı kültüründe normal olabilir ama biz annelerimizin öyle bi yaşam tarzıyla yoğrulmuş olabilme ihtimalini kaldıramayız ve her kadın anne olma potansiyeli tasır daha fazlasını sunan bi sürü site var ayrıca