Öpüşme Teknikleri Görsel Eğitim Seti
-
RockZs bunu yazdı
türkler yaptı sandım. öpüşme deyince aklıma "the bothersome man" filmindeki giriş sahnesi aklıma geldi:
http://www.youtube.com/watch?v=8mOfUS5BMsI
yiyişmek diye buna derim canım çekti gece gece
-
güzelmiş bi bakıyım :) eksikleri tamamlayalım
-
wert bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
o değilde geçen hatunu öpüyorum, bi anda demez mi ; sende mi gözlerini kapıyorsun diye.. ulan buz kestim be :| hatun bizden tecrubeli cıktı aq.
ben kapatıyorum "sende mi gözlerini kapıyorsun"
or
diğerleri gözlerini kapatıyor "sende mi gözlerini kapıyorsun"
or
öncekileri gözlerini kapatıyordu " sende mi gözlerini kapıyorsun "
çeşitli şekilleri varyasyonları var hacu bu cümlenin :D
abi hakkaten buz kestim tüm zevkim kaçtı.. elim ayağım birbirine dolandı öyle böyle değil :|
dedim ne iş acaba, hatunu falan bi teste tabi tutayım dedim, temiz cıktı... düşündüğüm gibi değilmiş..bazen diyorum kendi kendinme ; " Ya öyleyse " vış anoooooo yapra yedik amk kazığı sağlam direğe bağlamadım diye hayıflanırım uzunca bir süre.. :D
@kabadayı, haklısın hocu..
Amd-x tarafından 31/Eki/12 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Amd-x bunu yazdıwert bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
o değilde geçen hatunu öpüyorum, bi anda demez mi ; sende mi gözlerini kapıyorsun diye.. ulan buz kestim be :| hatun bizden tecrubeli cıktı aq.
or
or
abi hakkaten buz kestim tüm zevkim kaçtı.. elim ayağım birbirine dolandı öyle böyle değil :|
dedim ne iş acaba, hatunu falan bi teste tabi tutayım dedim, temiz cıktı... düşündüğüm gibi değilmiş..bazen diyorum kendi kendinme ; " Ya öyleyse " vış anoooooo yapra yedik amk kazığı sağlam direğe bağlamadım diye hayıflanırım uzunca bir süre.. :D
Abi ne zaman senle ilgili birşey okusam bu adamın hiçmi normal hayatı yok diyom :) Allah yardımcın olsun . gözlerini kapamadan yap bakalım ne diyecek o zamanda artık kapamıyon sıkıldımmı anam kolay gelsin :D
-
wert bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
or
or
vay anasını benim aklıma bu varyasyonlar gelmemişti hiç
sercan sen wert in dediklerine bakma kardeşim türkçe bu nereye çekiyorsan oraya gidiyor kalbini ferah tut,iştahını kaçırma :)
-
Alaylıyık biz emmi mektep sökmez bize! :D
-
amk sanki tutan tuttugunu öpüyormuş gibi çok gerekliydi sanki dünyayı kurtaracak sanki amuda kalkıpta öpüşürsem.
bi bitmediniz amk.
-
@ elixiron ; hacım bana ağız tadı haram kardeşim, ya hep olacak ya hiç.. :D son 2 senedir bedevi bi hayat sürüyorum amk :/
@kabadayı ; öyle şeylere takıntım yok benim la allah ne verdiyse :D ama işte o soruyu sorunca ne bileyim kal geldi üzerime..
neyse konuyu başka yerlere çekmeyelim :D -
öpüşmeden çok resme bakılırsa direk ön sevişmeeye geçmiş bu :|
-
verecek hatunu bulduk da bi tekniği eksikti de mi