Oracle Ogrenmek Icin Birkactane Ekip Arkadasi Ariyorum ! [ Compi ]
-
compu iyi olur aslında birlikte çalışmak hem linuxuda çözeriz.Hedefim unix ama :D linuxtan devam ederim.Bendeki sürüm yoksa unix başlarım.Ama şu var dershane var onun dışında yazın çalışıcam yani demek istediğim şu ki fazla katılamayacağım neyse siz devam edin başka projede iişallah senle birlikte çalışırız.
Compu kesin senle çalışmak zevkli olcak ama :D...
-
valla Oracle lerin çoğu zaten unix sistemlerdedir. Gerek hafıza yönetimi gerekse güvenlik nedeniyle linux ve unixler daha doğru seçimdirler. Linux/Unix sistemler çok detaylı configure edilebildiklerinden Oracle DBA leri için shell scripting çok onemlidir.
-
Hocam windosla bir girelim :D ilerde FreeBSD veya Tru64 uzerinde deneriz daha cok var :)
shell scripting isinede el atalim...bilgilendirdigin icin cok sagol.
-
Size kolay gele...
Oracle şimdilik beni aşıyor.... java script öreniyorum... sonraki aşamalarda Örenmeyi hedefledim birşey... Veritabanları hakkında bilgim çok az... çok öğrenmek isterdim ama çok sikici.. :)
-
bugun internette gezerken gordum oracle ve milli egitim bakanliginin ortak projes varmis.inceleyin isterseniz isinize yarar seyler cikabilir.
-
xtlan sagolasin 4veya5 kisi netlestik sayilir...Haftaya baslangic yapariz :D
-
aranıza alırsanız bende katılmak istiyorum
-
compü hocam bende varım benıde al yanına kahvelerı sorun etmeyın bızım markette istiflnemıs halde 30 koli 3ü1 arada var ben yollarım sizlere hocam haber beklıyorum
-
hocam neredesın dun heveslendım oracle oorenecem dıye yoksun :(( telede ulasamıyom senın
-
compu başladınızmı a.k. bende seni bekliyom bişi de diye başladıysanız sizin a.k. :D bi ses verde msn dede gözükmüyon zaten