folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Oracle Ogrenmek Icin Birkactane Ekip Arkadasi Ariyorum ! [ Compi ]

Oracle Ogrenmek Icin Birkactane Ekip Arkadasi Ariyorum ! [ Compi ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

compu iyi olur aslında birlikte çalışmak hem linuxuda çözeriz.Hedefim unix ama :D linuxtan devam ederim.Bendeki sürüm yoksa unix başlarım.Ama şu var dershane var onun dışında yazın çalışıcam yani demek istediğim şu ki fazla katılamayacağım neyse siz devam edin başka projede iişallah senle birlikte çalışırız.

Compu kesin senle çalışmak zevkli olcak ama :D...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    valla Oracle lerin çoğu zaten unix sistemlerdedir. Gerek hafıza yönetimi gerekse güvenlik nedeniyle linux ve unixler daha doğru seçimdirler. Linux/Unix sistemler çok detaylı configure edilebildiklerinden Oracle DBA leri için shell scripting çok onemlidir.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam windosla bir girelim :D ilerde FreeBSD veya Tru64 uzerinde deneriz daha cok var :)

shell scripting isinede el atalim...bilgilendirdigin icin cok sagol.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Size kolay gele...

Oracle şimdilik beni aşıyor.... java script öreniyorum... sonraki aşamalarda Örenmeyi hedefledim birşey... Veritabanları hakkında bilgim çok az... çok öğrenmek isterdim ama çok sikici.. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

bugun internette gezerken gordum oracle ve milli egitim bakanliginin ortak projes varmis.inceleyin isterseniz isinize yarar seyler cikabilir.

http://www.think.com/tr/

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xtlan sagolasin  4veya5 kisi netlestik sayilir...Haftaya baslangic yapariz :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coletta
    coletta's avatar
    Erkek
     aranıza alırsanız bende katılmak istiyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    compü hocam bende varım benıde al yanına kahvelerı sorun etmeyın bızım markette istiflnemıs halde 30 koli 3ü1 arada var ben yollarım sizlere hocam haber beklıyorum

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    hocam neredesın dun heveslendım oracle oorenecem dıye yoksun :(( telede ulasamıyom senın

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    compu başladınızmı a.k. bende seni bekliyom bişi de diye başladıysanız sizin a.k. :D bi ses verde msn dede gözükmüyon zaten
Toplam Hit: 5430 Toplam Mesaj: 32