Oresight Linux, Backtrack, Knoppix Ve Ubuntu
-
merhaba arkadaşlar bunlardan birini tam 22 gün sonra kurcam (windows etkinleştirmesi yüzünden) ancak hangisi hack olaylarında+ dil desteğinde sağlamdır bilemiyorum back track dedim sonra dedim ubuntu iyidir sonra knoppix sağlam gibi geldi karar veremedim aq.Türkçesi sağlam sorunsuz ve saldırı olayında rahat olcak bişey olsun yada bunların dışında red hat düşünüyorum aam kurulumu kolay olsun.
Elimde back track var live cd sanırım bri türlü normal yükleyemedim aq. -
Oraya buraya saldiri yapacam diyorsun ama Isletim sisteminin kurulumu kolay olsun diyon. Nasil istir anlamadim :D
pardus kur, backtrackteki olan programlari ona kur pardus (türkce) + backtrack (güvenlik sistemin) gibi birseyin olsun -
sistem kurulumu kolay olsun dediğim aq yüklersin türkçe sürüm olmas vs.. pardus yok kurmam cd romlarda acayiplik yaratıyoır
haa bu arada suse de olabilir 10 sürümü vardı sanırım 10.1 mi ne. -
Hack olayi isletim sisteminde degil beyinde biter.Linux bir cekirdektir ,hepsi linux kernelin saglamlik derecesinde saglamdir.Istersen ubuntu kur istersen pardus istersen baska birsey degisen birsey olmaz.Sonucta hepsi Linux.Dil destegi istiyorsan pardus kur.:)
-
yaw compu hack oları beyinde biterde mk back trackta süper hack tools var snifferlar falan pardusa bilmem neye onları yüklemek dert olamsın sonra aq.
Suse kurmayı düşünüyorum bakalım ne yapıcam.:D compu bi gün bu işletim sistemi yamukluğundan kesicek beni. -
suse kur o zaman :) tamamen tr
-
zumsuk kardeşim hack toll'ara kendini vereceğine otur önce programlamaya ver kendini... bir ay - üç ay değil, bir yıl-iki yıl başka birşey yapma...
hah tamam artık ben birşeyleri oturttum kafama dediğin zaman hack ile ilgilen...
o hack tool'ların kaynak kodlarını incele ve nasıl geliştirebileceğine, daha iyisini yapabileceğine bak...
ondan sonra hack işine gir zaten...
tabii mümkünse kendi özel tool'larınla :)) -
Criminal haci dogru noktaya deginmis. Backtrack kullanip wireless aglari kirip ,diger programlarla cebellesip cok sey yapabilirsin ama nereye kadar ,yarin birgun o toollarin kullandigi aciklar kapaninca yeni bir tool kodlanmasinimi bekleyeceksin.Bu basit bir lamer yontemidir,basit bir scripkiddy olmaktan oteye gidemezsin.Eger gercekten BİLMEK istiyorsan ogreneceksin.Program kullanmayi degil kod yazmayi ogreneceksin.Ya bu kodlari yazanlarin 4 beyni 13ayagi 28 eli 45gozu yok...bildiginiz normal insanlar.Tek farklari gereksiz muhabbetlerde zaman kaybetmeyip ,ilgi alanlarinda arastirip kendilerini gelistiriyorlar.Artik isletim sistemi bilmem ne secmeyi birakin.Otur birisinin basina linux veya windows ogren ,sadece ogren.Zumsuk 2yil oldu 2yildir isletim sisteminde karar veremedin boyle giderse 30yasina geldiginde hala isletim sistemi ariyor olacaksin :)
-
compi hay allah ne degim ben sana :D:D
-
Sorması ayıp da windowsa niye aktivasyon crack yapmıyorsun. Linux konusuda çok mevzu oldu herkes suse kursun. Kendime güveniyorum diyen de Fedora.
-
Sorması ayıp da windowsa niye aktivasyon crack yapmıyorsun. Linux konusuda çok mevzu oldu herkes suse kursun. Kendime güveniyorum diyen de Fedora.
çok haklı
bende aktivasyon için bir crack var atayım istersen
Toplam Hit: 3907 Toplam Mesaj: 12