folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Orgeneral Basbug Pasamizi Taniyalim .

Orgeneral Basbug Pasamizi Taniyalim .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tarih yazmaya devam et :) Zaten ingilterede işsizlik maaşı da 1200 pound :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Tarih yazmaya devam et :) Zaten ingilterede işsizlik maaşı da 1200 pound :)

1200 pound para alan , ayriyetten kacak oalrak dukkanda calisan ingiliz  kiz vardi (south sussex te , guney londra ordaydim bu yaz .  kocum bildigimiz varda konusuyoruz) . istersen konuyu hortlat orada gorursun , sonra yaz . yemiyorsa sag-sola cekme .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dogu0678
    dogu0678's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

kady bunu yazdı:

bende ömrümde bir kez kiliseye girdim, taksim de

ama klise ile aglama duvarı arasında uçurum var.

bi kere şahsın sivil halde israil de işi ne..?

2 cisi ağlama duvarın da işi ne..

3 yanındaki yahudi kim..?

sıradan bir Türk vatan daşı degilki şahıs genel kurmay başkanı olma yolunda ilerleyen birinin ne işi var yahudilerin  ağlama duvarında.

ve resim eksik tam onlar gibi dua eder pozisyonda olan bir resim daha olmalı idi :D

4. insanları haber yapıyor diye yobaz diyemessin,

yalan söyleme gerçegi saklama ve habere konu olma hepsi bu...

kim severse sevsin ben sevmiyorum. güvenmiyorum. ve kameraların önündeki çıkışlarından zerrece etkilenmiyorum.

allah allah nidaları ile savaşa giden bir ordunun insanların taktıgı yüzük vs gibi şeyler yüzünden kapı önüne kondugunu bile bile hala nasıl bu savunmayı yapar oda ayrı bir başlık konusu

sen şimdi sikit miydi vakit miydi neydi o gazteyimi savunuyrsun anlamadım ben

kafam güzel biraz daha açıkla :S

1.oraları merak etmiştir tatilde olduğu bir gün seheyate çıkmıştır yada resmi bir ziyarettir boş vaktinde dolaşmaya çıktır (ki zaten açıklamıştı turistik bir gezi olduğunu)

2.sen romaya gitsen(senin romada işin ne) nerede görürsün ilk olarak collesium u

yada sen izmire gitsen nereyi görürsün ilk olarak saat kulesini

sen ankaraya gitsen anıtkabir(bundan şühpeliyim orraya gitmek istermisin bilmem)

3.kimsekim tanımıyorum herkes olabilir belkide orada gördüğü sohbet ettiği biridir oradaki taksi şöförüdür vsvsvsvs

herşeyi geçtim beni asıl sinirlendiren şey buydu 4. madde

4.bizim memlekette göte göt denir arkadaş

ağlama duvarı ile kilise arasında fark var değilmi

yahudiler için en kutsal yer

müslümanlar için kabe

hristiyanlar için (ne kadar önemli bilmiyorum ama bizdeki hac olayı gibi buraya geliyorlar) meryem ana kilisesi ve nerede izmir bildiğin izmir türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde ege bölgesindeki izmirde

bende izmire gitme fırsatım olsa ziyaret edeceğim yerler başında gelir :S

şimdi ne oldu ben hristiyanmıyım

wert bana soyleyecek soz bırakmamıssın :D kardesım sana son lafına kadar katılıyorum

http://bilgibirikimim.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

behsettiğiniz dua şekli bumudur beyler.?

sadece sizin gibi düşünmüyorum diye yobazmı oldum :D yada insanları zorlamı sevecem.

zerrece tanımadıgın ve benimgibi düşünmüyor diye birine de göt vs hakaret etmek seviyesizlik ve saygısızlıktır.

illada birini savunacaksanız insanlıgınız dan ödün vermeden yapın

insanların habere konu olacak yaşam şekillerini yadırgamayıp, bunu haber yapanları yargılamanız garibime gitti.

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

kady bunu yazdı:

behsettiğiniz dua şekli bumudur beyler.?

sadece sizin gibi düşünmüyorum diye yobazmı oldum :D yada insanları zorlamı sevecem.

insanların habere konu olacak yaşam şekillerini yadırgamayıp, bunu haber yapanları yargılamanız garibime gitti.

bu ne lan :D

belgeye gel . ama belgenin ne amacli oldugunu simdi ogrendim , nette ufak bir arastirmayla ...

mason seyi falanmi sandin kulubu arkadasim ? :D

karaliycam diye girdiginiz seyeleri once arastirin . zengin kesimin kulubu iste , golf , acik havuz tesisleri varmis .

http://www.buyukkulup.org.tr/default.aspx

bu siteden bakabilirsiniz. Ben masonluk adina birseye rastlamadim , internetten ingilizce sayfalarda aradim genede cikmadi .

of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey) Young Entrepreneurs Commission and actively involved in Cercl'e d'Orient Foreign Affairs Committee. ... 

mason goruceksen , mason.com.tr vardi . orada adi gecer kimler masondu degildi .adamlar isim saklamiyor .gerci Plevne gazisi osman pasaninda adi yaziyor . sacma geldi .

yonetim kadrosunun basinda ,devletin yani akpninde adami var "TEVFİK ALTINOK (AS BAŞKAN)    Hazine ve Dış Ticaret E. Müsteşarı"

yobaza altin semerde vursan , yobaz genede yobazdir ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Ya kaldi ki Ilker Basbug Musevi dinine mensup olsun sizene arkadasim.Arafat'in Hristiyan olmadigini bilen var mi ? Omrunu Filistine adamis bir adam.Laiklik diye bosuna bagirmiyoruz , beynini sikmabas etmis insanlar toplulugu.Ilker Basbug'undini inancindan sizene.Daha beyninize dusunmeyi ogretemediniz mi ? Gerizekali insanlar toplulugu ,basbakaniniz Filistin icin Israil'e diklenirken , Irak savasinda Amerikanin katlettigi irakliliar icin niye sesi cikmadi.Sizin Muslumanlik anlayisiniz bu kadarmi ? Kafanizi niye kuma gomuyorsunuz.Beyin denen organ yokmu sizde ? Ataturk Turk Dil Kurumunu kurduktan sonra basina kimi getiriyor bilginiz var mi? Agop Dilacar , bir Ermeni yurttasimiz , Turkceye buyuk katkilari olmustur , Atamizin imzasini tasarlamistir vs. yani ulkesine , ulkesinin insanina hizmet etmistir.Hadi saldirin Ataturk'e bir Ermeniyi TDK'nin basina gecirdigi icin , hatta kitaplardan ,posterlerden Atamizin imzasini gordugunuz heryerden o imzayi yirtip atin,onu bir Ermeni tasarlamistir.

Bagnazliginizin ta a.q

Bi insan BEN TÜRKÜM diyorsa Onun dini inancı kendisini ilgilendirir. Eğer bir insan Bu Vatan için + yönde bir iş yapıyorsa o adama helal olsun dini beni ilgilendirmez...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Önceki gün genelkurmay başkanımız diyor ki allah allah diye bağıran bir ordunun askerleri cami yıkmaz; ertesi gün ağlama duvarı olayı çıkıyor. Tamam devletimiz laik eyvallah.

Yuh yaa ülke gündemiden madem uzaksın yorum yapma bu ağlama duvarı mevzusu en az 3 ay oldu çıkalı sen diyorsun ki ertesi gün önce ararştır iyi öğren sonra yorum yap her konuda böyle yapıyorsun her konuda bileden yorum yapıyorsun mantıksız yorum yapıyorsun ama matematikçi olmanda ötürü bu normal aslında tavsiye gündemi takip etmeden gündem hakkında yorum yapmaman 

Tayyip olayında elbette millet daha fazla tepki verecektir sebebi tayyibin islam üserinden siyaset yaptığı için muhafazakar geçindiği için 2 yüzlü konumuna düşecek ilker başbuğun dini kimi ne ilgikendirir ayrıca kendi dini konusunda o resimler çıkana kadar bir lafıda olmamıştı ki zaten iler başbuğ bir kurumun lideri tayyip ülkenin lideri biri siyasetçi biri devlet memuru nasıl kıyas edilir 

@Kady

o belge ıslak imzalımı :D ıslak imzalı belge isteriz ona göre :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Önceki günden kasıt varsay ki 1 yıl önce olsun. Resimlerin gündeme çıkması 2 yıl önce. Ben kendimi insanlara ifade edemiyorum. Ya da insanlar eleştirmek için çok saçma mevzuları yakalayıp yönünü değiştiriyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Benim garibime giden Tayyip ile ilker başbuğun kıyaslanması hiçbir ortak yanları yok Baykalla tayyipi kıyaslasan bayalın bu görüntüleri çıksa desenki tayyibin çıksa bu kadar savunmazdınız orada haklısın da nasıl kıyaslanabilir 

İlker başbuğ Tüm Türkiye'nin genelkurmay başkanı 70 milyon onu savunmaya geçmes gerek tayyibin olayı farklı o başbakanda olsa siyasetçi sonuçta taraftarı var muhalifi var devlet yöneticisi başbuğ ise  bir kurum lideri bu adam o liderliğe alnını teriyle gelmiş merdiven merdiven aşa aşa bilgisiyle emeğiyle arkasındaki bir kitleyle siysetle ideolojiyle bir yerlere gelmemiş 

Ayrıca din konusu değilde isteyen istediği dine mensup olur fakat Bu Türkiye coğrafyasının T.C milletinden hariç kişilerin Genel kurmayın içinde barınmasına bende karşıyım 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Görüntüde sorun yok eleştirilecek birşey de yok.

Eğer yahudi olsaydı genelkurmay başkanım o zaman eleştirirdim ki öyle birşey yok.

Ama anti-tayyipçiler bunu yakalasa ölümüne gündemden düşürmezdi :)

Toplam Hit: 7684 Toplam Mesaj: 38