folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Orhan Pamuk [6 Kitap]

Orhan Pamuk [6 Kitap]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Acında 1-2 kıtabını okuyun barı ondan sonra kufur etceksenız edersınız..

Soyledıklerıne bende katılmıyorum ama basarılı bı adam burda sırayla sabaha kadar sayfalarca kufur etsek neye fayda..Elıne saglık paylasım ıcın

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    r3b3l bunu yazdı:
    -----------------------------

Soyledıklerıne bende katılmıyorum ama basarılı bı adam burda sırayla sabaha kadar sayfalarca kufur etsek neye fayda..Elıne saglık paylasım ıcın

Başarısı tartışılır işte o adamın avrupanın destediğini arkasına almış o değilde ben mi alcam nobel'i 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı:
    r3b3l bunu yazdı:

Başarısı tartışılır işte o adamın avrupanın destediğini arkasına almış o değilde ben mi alcam nobel'i

çok merak ediyorum kaç kitabını okudun :)) 

unutmaki avrupa kıçıkırık ermenistan için türkiye aleyhine büyük şeyler yapmaz

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

bir iki yazısını okudum ve hiç hoşuma gitmedi.edebi kişiliği öznel.ama Türkiye hakkında söyledikleri şeyler ortada.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    r3b3l bunu yazdı:

Kitabını açıp okumak yerine, televiyon ve radyolardaki röportajlarını dinlemeyi tercih ettim. Henüz Türkçe konuşma konusunda yeterli düzeye ulaşamamış, iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan, sıradan insan olma hüviyetini kaybetmiş bir insan modeliyle karşılaştım. 

Sen illa kitabını alıp okumamı öneriyorsan, onuda yaptım. Yapı Kredi Yayınları ''İstanbul, Hatıralar ve Şehir'' adlı eserini okudum. Hayatımda okuduğum en sıkıcı kitaplardan biriydi. Bunu ermeni soykırımı ile ilgili söylediği sözlerden dolayı bertaraf etmiyorum. Bu adamda gerçek bir edebiyatcı kişiliği olduğuna inanmıyorum. İsteyenler röportajlarını dinler ve ne söylemek istediğimi daha iyi anlar. Herşey yazılan satırlarla sınırlı olmayabiliyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Ciddi anlamda bir serefsiz olduguna inansam da, arkadaslar benm adım kırmızı yı ve kar ı tavsiye ederim. Beyaz kale biraz daha monoton gelmisti bana. Ek olarak istanbul un adamın okudugum en boqtan kitabı oldugunu bende soylemeliyim.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    orhan pamua kafam girsin

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Simdi benim yazmam farz oldu burada USA da a.g iki sey sorarlar adama birincisi Gece Yarisi Expresi Adli o adi filim tam bu unutulmaya baslarkan bu Totosun yazdigi kitaplar adini vermiyorum Amerikada yasayan insanlar elinde kitap geliyor tabiki icindeki resmi gozume sokarak bak sizler neler yapmissiniz Izmirde Istanbulda 6-7 eylul olaylarini kasdediyor Bazi kesimi asimile etmekden kiyimdan soz ediyorlar .

Tamam a.g adami yazacaksin romanini yaz ki zaten aldigi nobel siparis uzerine verilmis bir oduldur konu killanirsa bunuda bulur yazarim ben adamin a.g fikri tarzi beni ilgilendirmez ib*e adam benim milletimi kotuluyor.

Merakli olan MURIDLER arastirsin link vermeyeyim Youtube de Hihat GENC videolarina bakabilir belge niteligi yok tur ama fikir verme acisindan izlenmeli.

Kalin Saglicakla......

Chicagoan TRTC34
Toplam Hit: 4264 Toplam Mesaj: 19