folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Orijinale Yakın Toptan Giyecek Satan Var Mı?

Orijinale Yakın Toptan Giyecek Satan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

hocam www.koniks.com var benim sürekli takip etttiğm.Orada br konu açarsan sana üreticisi dahil direk cevap verebiliyor.Yol yordan bilen çok kişi var.Tabi yolmak isteyenlerde cıkacaktır dikkat edin derim

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

böyle diyince 50 tane tshirtü üstüne giyen kızın videosu geldi aklıma.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek

Malı bulmak sorun olmaz merter güngören bulursun. markalı ürünleri ülke dışına çıkarmak sorun aksarayda kargolar var onlara danışman lazım normal markasız yada yerli markaları atıyorum çuvalı 90 dolardan gönderiyorlarsa telifli malları 150 dolardan gönderiyorlar sen çuvalın içine ortalara koyarım desen bile adamlar çuvalı yırtıp kontrol ediyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Oyle yer bulamazsin adam kafasina gore tasarim yapip yada toptan aliyor ustune armani tommy versace chanel vs vs baski yaziyor orjinaline bakiyorsun markanin oyle bi modeli yok 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ilginize teşekkürler arkadaşlar uzun süredir giremedim. 2 ayrı araçla (VW caddy, Renault Espace) gelip istanbul ve alanyadan aracı kişilerle tanışıp alışverişini yaptıktan sonra farklı tarihlerde bulgaristan tarafından çıkış yapıp gittiler. Uzun kol Tişört, eşofman takımı, ayakkabı, kapşonlu sweatshirt, çorap, pantolon gibi elbiselerden aldılar bunun yanında arabada çok yer kaplayan mont, kaban gibi şeyler almadılar. bu elbiselerin üzerindeki etiketleri kestiler kimse çakmasın diye. 10-15 TL.ye aldıkları bir elbiseyi orada 10 katına satacaklar sanırım müşterileri de hazırlamışlar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Patent ve AB.

Kan alırlar, aldıkları kanı da bünye bir daha üretmez.

Bu işi kıbrıs için düşünmüştük, imalatı orada yaptırmış görünüp fake kargo ile nakliyat gösterecektik, çantalar vs ürünler istanbulda yapılacaktı; problemler çıkınca vazgeçtik.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2477 Toplam Mesaj: 17
elbise armani giyecek calvin klein