Orijinale Yakın Toptan Giyecek Satan Var Mı?
-
hocam www.koniks.com var benim sürekli takip etttiğm.Orada br konu açarsan sana üreticisi dahil direk cevap verebiliyor.Yol yordan bilen çok kişi var.Tabi yolmak isteyenlerde cıkacaktır dikkat edin derim
-
böyle diyince 50 tane tshirtü üstüne giyen kızın videosu geldi aklıma.
-
Malı bulmak sorun olmaz merter güngören bulursun. markalı ürünleri ülke dışına çıkarmak sorun aksarayda kargolar var onlara danışman lazım normal markasız yada yerli markaları atıyorum çuvalı 90 dolardan gönderiyorlarsa telifli malları 150 dolardan gönderiyorlar sen çuvalın içine ortalara koyarım desen bile adamlar çuvalı yırtıp kontrol ediyorlar.
-
Oyle yer bulamazsin adam kafasina gore tasarim yapip yada toptan aliyor ustune armani tommy versace chanel vs vs baski yaziyor orjinaline bakiyorsun markanin oyle bi modeli yok
-
ilginize teşekkürler arkadaşlar uzun süredir giremedim. 2 ayrı araçla (VW caddy, Renault Espace) gelip istanbul ve alanyadan aracı kişilerle tanışıp alışverişini yaptıktan sonra farklı tarihlerde bulgaristan tarafından çıkış yapıp gittiler. Uzun kol Tişört, eşofman takımı, ayakkabı, kapşonlu sweatshirt, çorap, pantolon gibi elbiselerden aldılar bunun yanında arabada çok yer kaplayan mont, kaban gibi şeyler almadılar. bu elbiselerin üzerindeki etiketleri kestiler kimse çakmasın diye. 10-15 TL.ye aldıkları bir elbiseyi orada 10 katına satacaklar sanırım müşterileri de hazırlamışlar.
-
Patent ve AB.
Kan alırlar, aldıkları kanı da bünye bir daha üretmez.
Bu işi kıbrıs için düşünmüştük, imalatı orada yaptırmış görünüp fake kargo ile nakliyat gösterecektik, çantalar vs ürünler istanbulda yapılacaktı; problemler çıkınca vazgeçtik.