Orjinal İpod Nano Kulaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bana orjinal ipod nano kuLıkLığı Lazım.
    Ne yaptım ne ettiysem buLamıyorum.
    Bursa`da dolaşmadığım mağaza kaLmadı.
    Bende var diyen arkadaşLara sesLeniyorum. Bursa`da satan biri varsa eLden aLıcam

Şimdiden teşekkürLer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    abi, sanırım onun fiyat 50 ytl civarında bişiydi. tam emin degilim ama ole hatrlıom. yani haberin olsun da. 15 liraık philips kulaklıkla bi fark goremedim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

k bugün aldım : )

Apple mail attım Türkiye`den sorumlu şirketine Bursa`da bulabileceğim mağaza sordum.
    Ve bana adres verdiler gittim aldım  46 €uro-79 YTL  

Gittigidiyorda 10 ytl var ama orj. değil orj. ayaklarıyla satıyorlar, kesinlikle tavsiye etmem : )
    Böyle alet alıyorsanız parçalarınıda orj. almayı göze alacaksınız kıçı kırık kablo 79 YTL ya : )
    Ama ses kalitesine hasta olduğum için aldım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    umraniyede media möarkt ın orda bi apple store var, ordan baktım 53 ytl ydi 79 a baya seetmişler :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

apple kulakliklarin ses kalitesi fiyatina gore cok kotu

bende orijinali olmasina ragmen JVC kulaklikla dinliyorum, apple'dan kat kat iyi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    oğlum bende var kullanmıyorum. philips'i kullanıyorum kulaktan arkadan geçirmeli ipod'un kü düşüyor bende. ipod'un kulaklığı çekmece de boş boş bekliyor. 80 ytl yerine 35'e veya 40'a verirdim sana ama geçmiş işte. :) istanbul'da oturuyorum almayı düşünürsen pm at bana.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hoca öncelikle ortalama 30 lira kazık yemişsin..eğer apple'ın kulaklıklarını çok kaliteli buluyorsan kaliteli kulaklık kullanmamışsın demektir..sennheiser'in 20 liralık kulaklığının apple'ın kulaklıklarından daha iyi olduğu kanısına vardım şahsen .. ayrıca İpod'un ses sewiyesi çok düşük 8 GB.'lık ipod nano'nun ses kısıtlamasını kaldırmak için kod veya prg. varsa elinizde bi upload edin hazır ipod konusu açılmışken.. : )

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben hep technics kullaniyorum ve çok memnunum =) dj liklede ugrastim için 3adet farkli özelliklere sahip technics kulakligim war ama disarida

gezerken (açik alanda) kötü göründü için pioneer kulak için kulaklik aldim (modelini tam hatirlamiyorum ) ama ipod orji klklından çok daha iyi ses veriyor

+ ipod nano alana kadar git n91 al ses kalitesi açisindan en iyi mobil aygit (denemedi demeyin müzik ile iç içeyim ve 1adedine sahipim) 

eskidi ama genede srp bir ses kalitesi var.  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------
    oğlum bende var kullanmıyorum. philips'i kullanıyorum kulaktan arkadan geçirmeli ipod'un kü düşüyor bende. ipod'un kulaklığı çekmece de boş boş bekliyor. 80 ytl yerine 35'e veya 40'a verirdim sana ama geçmiş işte. :) istanbul'da oturuyorum almayı düşünürsen pm at bana.

Sen o kulaklığı saklamaya devam et : ) ben 2 günden bunu yersem sana pm atarım onu bana satarsın.

Lemuria bunu yazdı:
    ayrıca İpod'un ses sewiyesi çok düşük 8 GB.'lık ipod nano'nun ses kısıtlamasını kaldırmak için kod veya prg. varsa elinizde bi upload edin hazır ipod konusu açılmışken.. : )

Ses seviyesi yeterince iyi bana göre.
    artı ilk aldığımda bir hack programı atmıştım içine ses seviyesini sınırsız yapıyordu. Tema filan değiştiriyordu.
    Ama kulaklıklar kaldırmadığı için kaldırdım o zımbırtıyı : )

Ses hack programı

Rockbox

Rockbox gerçekten rockbox ses açısından ipod da çok belirgin değişiklikler yapıyor ama ciddi sorunları da var tam stabil değil . Geliştirebilirlerse ses açısından çok iyi bir sistem olurRockbock yüklemekle ilgili bilgileri sonraki iletilerde eklerim . Yüklemek Linux yüklemeye göre daha kolay.

Örneğin rockbox da grafik EQ ayarları ve bir çok ses ayarı mevcut .

Rockboxdan birkaç resim benim Nano:

ipod

http://ipodlinux.org/How_To_install_iPodLinux_on_an_iPod_Nano

aLıntıdır.
    Benden söylemesi ipodunuzda sorunlara yol açabilir mesuliyet kabuL ediLmez  : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

80 ytl ye kulaklik alinir mi diodum demek ki aliniyormus......

20 ytl ye ondan daha iyi kulaklik bulabilecegine eminim 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    kardeş sen ipod,2un o sikik kulaklığını alacağına en iyisi git nişantaşına metan'a yada elmasepeti'ne al bi sennhiser cx300 75 liraya tepe tepe kullan walla bn aldım çok memnunum.tavsiye ederim yani ha

bunch of idiots around me, yes everywhere.
Toplam Hit: 4387 Toplam Mesaj: 12