Orjinal Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

adamlarla konustum adamın dedigi cümle su oldu " MERHABA ÜRÜN 0 KUTULU GARANTİLİ ADINIZA FATURALI ORJİNAL ÜRÜNDÜR DİSTİRİBÜTÖR ÜRÜNÜDÜR.İYİ GÜNLER DİLERİZ" :)) saat de cok hosuma gitti :)

http://www.n11.com/dunlop-oc-114sg-erkek-kol-saati-P59009295

ben moda saatten timex aldım %100 orijinal ilgi alaka müthişti.hatta arkadaş 20 güne yakın ücretsiz revize etti ürünü bana.Ülkeye gelince siparişi verdim.

Garanti de merkez saatti benim saatte.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Konuyla ilintili bir animi anlatmak istiyorum. 

3 sene kadar önce Sakaryada bir fabrikada 1 ay kadar çalıştım,  o dönem de cocukluk arkadaşım orda öğrenci,  onun yaninda kaliyorum. Evde toplam 5 kişiyiz. 

Eve gelirken bir s.markete uğradım, 15 liralik bulaşık macunu 3.25e düşmüş. Hemen kaptim bir tane,  eve bir gittim 3 tane daha var. Herkes aynisindan almış 

Benim arkadaş gelince hepimize dedi ki,  beyninizi sikiym 15 liralik şey 3 liraya düşer mi? (ürün normalde 3 tlymis) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Yalan, hikaye = n11 uzak dur

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 2137 Toplam Mesaj: 25
saat